Спиење кај партнерот

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Ах леле убајни..ама дома би не сместиле заедно на тераса :)

ma dobro e toa. podobro kaj mene doma ili kaj nea,otkolku na nekoja ulica ili u nekoja grumuska.barem doma si e doma... krevet,stol.... svakas?

Si spijam kaj nego be, so;)
Porano se sramev od negovite, i sea se sramam ama so znam , ne e kako porano.
Zborot mi bese, spieme zaedno bez nikoj da kreva panika:) mama i tato ne znaat, me pratija u sk na skoluvanje:)

ни сум бил да преспијам, ни дошле овде да спијат,иако ги канам.
инаку, колку и да дојдат да спијат кај мене, во собата, нема да имам никаков проблем со моите, кои и всушност ќе се радуваат оти ама баш ништо не им кажувам за мојот љубовен живот

Не ми претставува никаков проблем срам ова она , или па кај мене да дојди уште поубаво ми е плус немам никаков проблем од страна на родителите :)

Сум спиел кај неа, таа спиела кај мене.

А сега си живеам сам, па се очекува таа повеќе да спие кај мене.

И сите среќни. :helou:

dosega ne se slucilo za ponatamu neznam ama ne veruvam ....koj ke se kara so roditelite
ama i mene ne bi mi bilo zgodno

Sum spiel i spiele kaj mene, najnormalno gledam na toa.

Дефинитивно најубавото чувство.Да се разбудиш покрај оној кој го сакаш е благослов.Моето прво преспивачко искуство кај него беше после 2 години одење.Бев прва година на студии.Моите не знаеја, нормално.А и неговите не дознаа.Успешна мисија.А тој кај мене спиеше фино, културно после веридбата.Сега заедничкото спиење ни е практика, навика.Брачна.Слатка, најубава, прекрасна.Уживање.:back:

Дефинитивно не се сложувам со тоа преспивање он кај мене или јас кај него,некако ми е глупо.Кај ми е крајот ако сите дечковци преспиваат кај мене.Јас да сум родител нема да го дозволам тоа.:salut:

Во Скопје ќе си преспиваме заедно,а по дома со родителите не благодарам :nenene:...сакам само кога сме далеку од домашните...

Hohoho

Hohoho sakam devojka mi da ostanuva kaj mene osobeno ako e od strana,na moite ne bi im smetalo bas naprotiv ke bidat srekni sto ima nekoja osoba do mene sto nane i sto ke me bude so baknezi nautro a za da prespijam kaj devojka mi toa malku potesko :vozbud: eventualno ako nemam kade moze kaj nea :pos2: samo da ne mi stane navika :tapp:

КАј нас почна се спонтано, прва озбилна врска ми беше, дотогаш не влечкав дома дечковци, плус и кај што студирав доаѓаше со мене скоро секогаш, па така тој спиеше кај мене 2 години, јас кај него една и сега 2 години спиеме во заедничко гнездо :toe::nesvest:
:pipi:

На мене лично не би ми сметало пошто сега за сега сум три години (ке правам точно на нова година:nesvest::kesa:) во врска а од тие 3 ние сме 2 год. така на тој начин функционираме е сега тоа што моите малку гледат розево на тоа тоа е друг муабет мене лично не ми смета.
Ама да чуете ги моите:
-Леле синкооо, пази да не склепаш некое уште сега!! :pos:

па до сега она има преспивано кај мене, повеке пати, моите не се ни заинтересираа, или барем се потрудија да бидат такви
јас кај нејзе кога нејзините не се дома
и незнам дали се рачуна во 2 саат кога се убацував кај нејзе дома ама си одев пред 7:toe: а и не беше баш спиење:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom