Si spijam kaj nego be, so
Porano se sramev od negovite, i sea se sramam ama so znam , ne e kako porano.
Zborot mi bese, spieme zaedno bez nikoj da kreva panika mama i tato ne znaat, me pratija u sk na skoluvanje
ни сум бил да преспијам, ни дошле овде да спијат,иако ги канам.
инаку, колку и да дојдат да спијат кај мене, во собата, нема да имам никаков проблем со моите, кои и всушност ќе се радуваат оти ама баш ништо не им кажувам за мојот љубовен живот
Дефинитивно најубавото чувство.Да се разбудиш покрај оној кој го сакаш е благослов.Моето прво преспивачко искуство кај него беше после 2 години одење.Бев прва година на студии.Моите не знаеја, нормално.А и неговите не дознаа.Успешна мисија.А тој кај мене спиеше фино, културно после веридбата.Сега заедничкото спиење ни е практика, навика.Брачна.Слатка, најубава, прекрасна.Уживање.:back:
Дефинитивно не се сложувам со тоа преспивање он кај мене или јас кај него,некако ми е глупо.Кај ми е крајот ако сите дечковци преспиваат кај мене.Јас да сум родител нема да го дозволам тоа.:salut:
Hohoho sakam devojka mi da ostanuva kaj mene osobeno ako e od strana,na moite ne bi im smetalo bas naprotiv ke bidat srekni sto ima nekoja osoba do mene sto nane i sto ke me bude so baknezi nautro a za da prespijam kaj devojka mi toa malku potesko eventualno ako nemam kade moze kaj nea :pos2: samo da ne mi stane navika
КАј нас почна се спонтано, прва озбилна врска ми беше, дотогаш не влечкав дома дечковци, плус и кај што студирав доаѓаше со мене скоро секогаш, па така тој спиеше кај мене 2 години, јас кај него една и сега 2 години спиеме во заедничко гнездо :nesvest:
На мене лично не би ми сметало пошто сега за сега сум три години (ке правам точно на нова година:nesvest::kesa во врска а од тие 3 ние сме 2 год. така на тој начин функционираме е сега тоа што моите малку гледат розево на тоа тоа е друг муабет мене лично не ми смета.
Ама да чуете ги моите:
-Леле синкооо, пази да не склепаш некое уште сега!!
па до сега она има преспивано кај мене, повеке пати, моите не се ни заинтересираа, или барем се потрудија да бидат такви
јас кај нејзе кога нејзините не се дома
и незнам дали се рачуна во 2 саат кога се убацував кај нејзе дома ама си одев пред 7 а и не беше баш спиење
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.