Спиење кај партнерот

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Овде во Скопје преспивува некогаш кај мене, кога цимерката не е дома. Исто и јас кога е сам. А доколку родителите ни се тука, нема шанси. Дебилно ми е, и незгодно.

Факт е дека ако има некои од родителите по дома дека стварно тапа ке биде да спиеш со саканиот/саканата. Затоа ке се чека шанса некоја да бидете сами и тогаш е топ :back:

Па преспа еднаш моите не беа тука, ама затоа сите комшии го видоа сабајлето кога отиде на работа и се чудам како не им кажале на моите:toe:
А инаку мислам дека не би дозволиле да преспие кај мене ниту пак јас кај него незнам зошто ама така мислам.

toj kaj mene ne spiel ,a jas kaj nego pa nema sansa:vozbud:, sto znam takov karakter sum ne sakam zblizuvanje do tolku osven ako ne e seriozna vrskata pa i moze bi se slozila ama ne znam bas:toe:

Да тоа веќе ми е нормална појава, преспивам јас кај него или он кај мене во просек 1-2 неделно, а моите нема причина зашто да се бунат и да ми мрчат , ме разбираат за се, се подразбира не сум мала за да ми поставуваат ограничувања, имам потреби за блискост,нежност ....
Плус, е ова е добар начин да се навлезе што повеќе во вистинската личност на личноста, убаво е да се разбудиш покрај личност што ја сакаш , а тоа да не биде твојот одраз во огледалото:wink:

Кај мене преспиваат моите партнерки...живеам сам и закон ми е,нема потреба да се секирам дали некој ќе ме види или не!

:baeh:

Знае понекогаш да се деси после град да отидам кај него па да јадеме или нешо филм да се загледаме или па..... :wink: иии тогаш останувам кај него да си преспијам пошто ужасно ми е мака да се враќам дома и ептен ми се спие.Само им се јавувам на моите кажувам дека сум кај него и дека таму ноќта ќе останам и толку ....нема никакви проблеми,веќе долго време сме заедно така да се е нормално :back:

ни кај бивши ни кај сегашни неам спиено а не ни планирам.Ама затоа сите спијат кај мене дека сам си живеам:baeh:

Imam spieno kaj nego,on kaj mene ne ama toa se slucuva mnogu retko i toa tolku nesakajki na primer on ke se sedne na kompjuterot a jas ke legnam i ke zaspam i posle ne saka da me budi i sejavuva na mama :)

Да тоа веќе ми е нормална појава, преспивам јас кај него или он кај мене во просек 1-2 неделно, а моите нема причина зашто да се бунат и да ми мрчат , ме разбираат за се, се подразбира не сум мала за да ми поставуваат ограничувања, имам потреби за блискост,нежност ....
Плус, е ова е добар начин да се навлезе што повеќе во вистинската личност на личноста, убаво е да се разбудиш покрај личност што ја сакаш , а тоа да не биде твојот одраз во огледалото:wink:

I mene mi e sosema normalno.Porano mi bese cudno i nesfatlivo a sega posto imame seriozna i dolga vrska sosema mi e normalno.Postojano sme zaedno ili kaj nego ili kaj mene taka da mozam da kazam deka zaedno ziveeme. Za urlanje imase kolku sakate i negovite i moite ama so tek na vreme se se sredi.
I mnogu e glupo sto mnogu na ova gledaat kako na tabu.Mislam deka nema covek sto doznal za nas i ne izreagiral cudno i glupavo.

Има преспиено еднаш кај мене и ја преставив како другарка на моите. Т.е. таткоми беше 3 смена н а работа а мајакми мозам да ја мотам како сакам.А кај не да спијам не би ни помислил бидејки има строг татко ке ме стерал со сачмарка.:pos2:

Nemame takva vrska,ama mnogu bi sakala da prespivuvam/da prespie..mislam deka domasnive bi me ubile,a mene mi e sram od majka mu:kesa:
:helou:

P.S. Blaze na site sto si spijat do tie sto si gi sakaat.:smir:

Првиот пат кога се случи да преспијам кај него моите кренаа паника посебно татко ми е против, ама ептен дека му се допаѓа дечкото па малку омекна:wink: а и врската ни е сериозна:helou:

Тој е од Скопје ама за викенд отидовме кај мене во Кр.Паланка, и спеше кај мене, моие родители знаеја дека ке идеме заедно и нормално ми дозволија, а овде во Ск ми е незгодно од нив да спие тој кај мене или јас кај него!:wink:

Posto sme postojano zaedno mnogu cesto mi se slucuva da prespijam kaj nego, ili toj kaj mene, za sreka nemam problemi so domasnite zivotni :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom