Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку е злобно ова од твоја страна. Што толку ти згрешиле нејзините?Преспивањето кај девојката (во некои случаи дури и кај жената) ти е права ствар ако сакаш да ги зезаш или да им вратиш нешто на нејзините... слатка, слатка осветапосебно ако креветот е крцкав, тогаш треба да ги собереш сите сили и цела ноќ вредно да работиш! После секоја тура обавезно под туш! Незаменливо е уживањето во утрото после таква ноќ кога ке му седнеш на маса и ке те послужат со кафе и појадок хаха сеир до максимум, татко и би те изел жив ама не смее да ти мрдне.........
![]()
. Тоа според мене е немање основна почит спрема сопствените родители.
А бе да имам 18-20 години би било, да. Ама немам. И јас не кријам од нив дека тој спие кај мене кога не се дома.So toa sto go nosis po doma koga ne se tie tuka , pokazuvas uste pogolema nepocit sprema niv i zloupotreba na nivnata doverba
Inaku sum protiv prespivanje kaj patrnerot .Prifakam isklucovi za odredeni situacii, ali vleckanje kaj mene , kaj nego ne.
јас кај него имам спијано два дена, а тој кај мене неможе јас сакам ама моите се малку со позаостанати сваќања и демек додека неми бил маж никако таа работа. Тоа е неможам да се карам![]()