Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.667
Прославата е одлична, мора да се признае. Баш како што доликува за настанот. Говорот на премиерот не го слушав, можеби затоа и мислам дека се беше одлично.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Колку лесно се увредувате па па... :pos:Него заплака ли на говорот? Јас да.
Не заплакав на говорот туку заплакав вчера после твоето изјаснување овде на форумот во врска со Македонија. Но нејсе простено ти е поради роденденот и поради тоа што си девојка колку што разбрав.
Груевски нема потреба да го слушам , знам се што ќе каже и пред се гледам што направил. За разлика од некој поранешни политичари кои моравме детално да ги слушаме и да им се восхитуваме на говорите , затоа што за гледање и покажување немаше ништо.
Како и да е гледам ти детално ја следиш прославата и тоа е многу убаво.
Некан ни е честит празникот.

Н

нихилист

Гостин
Од каде знаеш дека ке бидат/се биле авиончињата што прскаат против комарци?? Преку глава ми е од ваквите евтини и излитени фрази и предрасуди што се пишуваат само колку да се напише нешто... :tapp:
Па и помина едно мало авионче, цесна ли беше или некој друг модел. Навистина смешно изгледаше, коментирам од естетски аспект и во споредба со веќе етаблираните паради кои се случуваат секоја година во поразвиените земји. Ама добро, на секого колку му е долга чергата... Македонската величествена авијација се состои од три хеликоптера во функција и еден расипан.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Не заплакав на говорот туку заплакав вчера после твоето изјаснување овде на форумот во врска со Македонија. Но нејсе простено ти е поради роденденот и поради тоа што си девојка колку што разбрав.
Груевски нема потреба да го слушам , знам се што ќе каже и пред се гледам што направил. За разлика од некој поранешни политичари кои моравме детално да ги слушаме и да им се восхитуваме на говорите , затоа што за гледање и покажување немаше ништо.
Како и да е гледам ти детално ја следиш прославата и тоа е многу убаво.
Некан ни е честит празникот.
Ако плачи, убаво е да се искажуваат емоции. Овој пат јас частам (y)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Навистина ми се допаѓа говорот на Груевски.
искрено и мене- да можам да го најдам некаде на youtube- да го ислушам уште еднаш на раат

најпродуховен, студиозен , квалитетен и НАЈИСКРЕН говор што го имам слушнато од 1991 година наваму.
Беше говор којшто би можел без никакви корекции директно да се отпечати во книга -која би се викала што ја знам - пример„Каде оди Македонија„ или за „Македонцките работи„- new edition

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
искрено и мене- да можам да го најдам некаде на youtube- да го ислушам уште еднаш на раат

најпродуховен, студиозен , квалитетен и НАЈИСКРЕН говор што го имам слушнато од 1991 година наваму.
Беше говор којшто би можел без никакви корекции директно да се отпечати во книга -која би се викала што ја знам - пример„Каде оди Македонија„ или за „Македонцките работи„- new edition
Ти во Бугарија,а другар ти во Германија испечатете го говорот и залепете си го на чело.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.176

Не беше говор за на прослава на независност. Слободно можеше тоа да го каже во Собрание или на прес-конференција. Инаку, не можам да говорам детално, го слушав само до второ:), видов на каде цели и го баталив, почнав да правам муабет со пријателите. Додека не почна со актуелнава политичка состојба беше добар.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Замисли и јас знам што ќе каже. Секој ден ни повторува напамет му ги научив говорите.
Замислувам, а замисли тоа што го кажува може и да го видиме.

Туку како ти се допадна Балетот комбиниран со народните ора и филхармонијата?

Член од
5 септември 2011
Мислења
40
Поени од реакции
11
Замисли и јас знам што ќе каже. Секој ден ни повторува напамет му ги научив говорите.
Штета станува досаден со тие негови инвестиции и економија муда за бубрег но сепак мислам дека треба да се прослави 20 годишнината сепак ние ја имаме привилегијата конечно9 да имаме држава и мислам дека треба да придонесеме за неа.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
за спектаклот :)
подобро организиран , помасовен и поубав немало до сега .И спрема тоа ова е најдоброто од Македонија ЗАТОА ШТО НИКОГАШ ДО СЕГА подобар не ни постоел за 8 -ми септември (жалосно но сепак вистинито - НЕЛИ?)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom