Ljupco Meljata
AJFON ILI ANDROID you choose
- Член од
- 11 ноември 2007
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 475
ааааааааааааааах тешкото
поздрав
поздрав
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што меша Хорхе Ленин и Маркс ај сега ти кажи ми на мене.Добро бе да му еам стопанката, секаде се одржуваат паради, што мешате Тито и Хитлер сеа...
Досега на прославана се слави МАКЕДОНИЈА, само ситни пропусти имаше, не видов нешто за големи критики.
п.с. ми се допаѓа куполата со знамето на музејот...
А што меша Хорхе Ленин и Маркс ај сега ти кажи ми на мене.
Не бе што ти е , во Тодор Александров и Христо Татарчев се препознав. Ти знаеш ли кој е Христо Татарчев младичу?Се препозна некаде во неговиот говор? Говорот беше прекрасен, сега на некои не им одговара...тоа е тоа.
Не бе што ти е , во Тодор Александров и Христо Татарчев се препознав. Ти знаеш ли кој е Христо Татарчев младичу?
А што меша Хорхе Ленин и Маркс ај сега ти кажи ми на мене.
Да ,заборавив дека не смееш да зборуваш против лидерот на форумов. Мерси.Знам јас, повеќе од тебе. Ако тебе линијата те води кон -ич, мене ме води кон некој којшто сечеше глави на тие -ичи кога истите ја окупираа земјава. Ај со здравје и остај не мене и останатите кому земјава нешто им значи да си гледаат и се радуваат на ред без твојата дневна пропаганда.
Не бе што ти е , во Тодор Александров и Христо Татарчев се препознав. Ти знаеш ли кој е Христо Татарчев младичу?