Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nessa Alcarin

Гостин
Како што кажав од прослава за независност, во прослава на спомениците. Е у п.м ја испосраа работата на крај.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Точно ова со музејов е ептен досадно али тој маршот што беше стварно ме наежи,изгледаше како на светска велесила.Никогаш не сме виделе вакво нешто затоа и ние што не бевме ЗА не смееме ама баш ништо да критикуваме.Екстра одзив на народ глетката од горе фантастична.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Добро бе да му еам стопанката, секаде се одржуваат паради, што мешате Тито и Хитлер сеа... :tapp:

Досега на прославана се слави МАКЕДОНИЈА, само ситни пропусти имаше, не видов нешто за големи критики.

п.с. ми се допаѓа куполата со знамето на музејот...

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Добро бе да му еам стопанката, секаде се одржуваат паради, што мешате Тито и Хитлер сеа... :tapp:

Досега на прославана се слави МАКЕДОНИЈА, само ситни пропусти имаше, не видов нешто за големи критики.

п.с. ми се допаѓа куполата со знамето на музејот...
А што меша Хорхе Ленин и Маркс ај сега ти кажи ми на мене.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Се препозна некаде во неговиот говор? Говорот беше прекрасен, сега на некои не им одговара...тоа е тоа.
Не бе што ти е , во Тодор Александров и Христо Татарчев се препознав. Ти знаеш ли кој е Христо Татарчев младичу?

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.827
Поени од реакции
10.191
Не бе што ти е , во Тодор Александров и Христо Татарчев се препознав. Ти знаеш ли кој е Христо Татарчев младичу?
Знам јас, повеќе од тебе. Ако тебе линијата те води кон -ич, мене ме води кон некој којшто сечеше глави на тие -ичи кога истите ја окупираа земјава. Ај со здравје и остај не мене и останатите кому земјава нешто им значи да си гледаат и се радуваат на раат без твојата дневна пропаганда.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А што меша Хорхе Ленин и Маркс ај сега ти кажи ми на мене.
Хорхе без лапсус ти е како Игор Трпевски без лапсус.

А и не кажа нешто wow !!!, ги „пофали“ и левите и десните...

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Знам јас, повеќе од тебе. Ако тебе линијата те води кон -ич, мене ме води кон некој којшто сечеше глави на тие -ичи кога истите ја окупираа земјава. Ај со здравје и остај не мене и останатите кому земјава нешто им значи да си гледаат и се радуваат на ред без твојата дневна пропаганда.
Да ,заборавив дека не смееш да зборуваш против лидерот на форумов. Мерси.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
687
Поени од реакции
662
Првиот претседател на ВМРО, а кого сакаш да спомене пред Музејот, Лазар Колишевски, Панта Марина...

П.С. Ми се допаѓа прославата, над моите очекувања е.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Баш ми е штосен моментов со Каролина... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom