Ljupco Meljata
AJFON ILI ANDROID you choose
- Член од
- 11 ноември 2007
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 475
ааааааааааааааах тешкото
поздрав
поздрав
А што меша Хорхе Ленин и Маркс ај сега ти кажи ми на мене.Добро бе да му еам стопанката, секаде се одржуваат паради, што мешате Тито и Хитлер сеа...
Досега на прославана се слави МАКЕДОНИЈА, само ситни пропусти имаше, не видов нешто за големи критики.
п.с. ми се допаѓа куполата со знамето на музејот...
Се препозна некаде во неговиот говор? Говорот беше прекрасен, сега на некои не им одговара...тоа е тоа.А што меша Хорхе Ленин и Маркс ај сега ти кажи ми на мене.
Не бе што ти е , во Тодор Александров и Христо Татарчев се препознав. Ти знаеш ли кој е Христо Татарчев младичу?Се препозна некаде во неговиот говор? Говорот беше прекрасен, сега на некои не им одговара...тоа е тоа.
Знам јас, повеќе од тебе. Ако тебе линијата те води кон -ич, мене ме води кон некој којшто сечеше глави на тие -ичи кога истите ја окупираа земјава. Ај со здравје и остај не мене и останатите кому земјава нешто им значи да си гледаат и се радуваат на раат без твојата дневна пропаганда.Не бе што ти е , во Тодор Александров и Христо Татарчев се препознав. Ти знаеш ли кој е Христо Татарчев младичу?
Хорхе без лапсус ти е како Игор Трпевски без лапсус.А што меша Хорхе Ленин и Маркс ај сега ти кажи ми на мене.
Да ,заборавив дека не смееш да зборуваш против лидерот на форумов. Мерси.Знам јас, повеќе од тебе. Ако тебе линијата те води кон -ич, мене ме води кон некој којшто сечеше глави на тие -ичи кога истите ја окупираа земјава. Ај со здравје и остај не мене и останатите кому земјава нешто им значи да си гледаат и се радуваат на ред без твојата дневна пропаганда.
Првиот претседател на ВМРО, а кого сакаш да спомене пред Музејот, Лазар Колишевски, Панта Марина...Не бе што ти е , во Тодор Александров и Христо Татарчев се препознав. Ти знаеш ли кој е Христо Татарчев младичу?