Speedtest.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Download speed 32000
Upload speed 256:)

ова излеа брзиниве големи ги вадите од вц шоља ли. кој ти дава 32000 download со 256 upload жити све
Абе имам машиниште пц а и не сум во мк и заборавив да направам принт скрин сеа ми е пројден лимитот и има 20 000 даунлоад спид ај ќе видиш на 1ви

Ок за ти што не си во МК, ама овие кај што им пишува исп Мак телекомуникации, каков договор имаат? Нели до 10.000 Кбпс е според договор максимум и тоа на оннет, а максадсл дава максимум до 6.000 Кбпс? Или има други пакети со 23.000 Кбпс, или ептен се дарежливи штом даваат подобри услови одколку што се во договорот. Нешто овде не штима.

Значи не си прајте филм не тестирајте од софија тоа не е реалната брзина тестирајте на германски сервери или британки од кај што симнувате најесто ако е така гледај кај мене што јавува на софија

412331822.png

Абе имам машиниште пц а и не сум во мк и заборавив да направам принт скрин сеа ми е пројден лимитот и има 20 000 даунлоад спид ај ќе видиш на 1ви

Ко прво излеа не се разбираш многу многу у download speed. второ што има врска машиништето со интернетот :pos2:, некои работи многу смешни се и тие можда палат кај некои деца од 5 години. Што подразбираш под download spid прво. + додека не покажеш спид тест или принт скрин верување :nenene:

Ко прво излеа не се разбираш многу многу у download speed. второ што има врска машиништето со интернетот :pos2:, некои работи многу смешни се и тие можда палат кај некои деца од 5 години. Што подразбираш под download spid прво. + додека не покажеш спид тест или принт скрин верување :nenene:
Сакаш верувај сакаш не а му веруваш ли на Фликс со над 70 000 даунлоад спид?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom