Speedtest.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам нели ви здосади со овие фотошоп финти бре, ко мали деца сте. Пушти нормален спид тест ко секој човек. Стварно срамота е!

И да не е фотошоп баг е тоа и кон белград вади баг исто со преголеми брзини најреално е слика од торент или спид тест од некој странски сервер пример германски шведски и слично.

На факултет. Без фотошоп и некое друго срање. :)

Attachments

• Brzina.jpg
    Brzina.jpg
    83,1 KB · Прегледи: 32
Мислам нели ви здосади со овие фотошоп финти бре, ко мали деца сте. Пушти нормален спид тест ко секој човек. Стварно срамота е!
види ако линкот е директно од спидтест страната не може да биде фотошоп,мислам логично е бидејки не можеш да аплоадираш слики на спидтест,само резултатите се чуваат автоматски со секое мерење.

URL][U]

Хаха, другар зошто мислиш дека е фотошоп а ?
Мислиш нема таков интернет ? Тоа е така заради што немаш видено такво нешто и осетено таков интернет... Јас му верувам и не ми се верува да е фотошоп. Јас да ставам сигурно и мене ке ми речеш дека е фотошоп.:pos2:

413670512.png

Мислиш нема таков интернет ? Тоа е така заради што немаш видено такво нешто и осетено таков интернет... Јас му верувам и не ми се верува да е фотошоп. Јас да ставам сигурно и мене ке ми речеш дека е фотошоп.:pos2:

413670512.png

Брат бавен ти е ем си софија ем тестираш во софија , те прелажале на тој операторот јас софија имам 80 мегабита :)

И да не е фотошоп баг е тоа и кон белград вади баг исто со преголеми брзини најреално е слика од торент или спид тест од некој странски сервер пример германски шведски и слично.
eve od perm........

a od sofia(recomended)

Брат бавен ти е ем си софија ем тестираш во софија , те прелажале на тој операторот јас софија имам 80 мегабита :)

абе имам и јас толку, само што го направив тестот додека зборував на skype и имав пуштена камера, плус BitComet ропаше download, а и правев upload :)

абе имам и јас толку, само што го направив тестот додека зборував на skype и имав пуштена камера, плус BitComet ропаше download, а и правев upload :)

Зато ме зачуди, инаку стави си ако имаш можност таму од овој провајдер

http://www.tbc.bg/

Најбрз е моментално :) И спектрум исто.

Зато ме зачуди, инаку стави си ако имаш можност таму од овој провајдер

http://www.tbc.bg/

Најбрз е моментално :) И спектрум исто.

Не знам, не сум слушнал за тој. Но сепак за мене јас мислам најдобар е Мегалан...

Патем види на speedtest.net таму имаш по градови, држави за секој интернет кој е каков и со каква брзина, download и upload. Па ќе видиш кој е на прво место :)

Не знам, не сум слушнал за тој. Но сепак за мене јас мислам најдобар е Мегалан...

Патем види на speedtest.net таму имаш по градови, држави за секој интернет кој е каков и со каква брзина, download и upload. Па ќе видиш кој е на прво место :)

Да знам дека е тој на прво , ама во однос цена брзина не е најдобар и таму го пиши како најдобар оти има многу корисници што значи повеќе тестирања :) а овој што го користам ова година стана провајдер претходно беше под провајдер на мегалан така нешто :)

413670512.png

У македонија 98000 нет мало тешко брале + ако видиш пишуе дека е т-хоме македонскиот што значи impossible, такви конекции ќе добиеме у 2050, кога цел свет ќе има wireless у глава директно. 12мб download спид само у шведска, финска или јапан :). Да беше ајде 1 или 2мб download да разберам али 12 мало су претерали така ли е.

У македонија 98000 нет мало тешко брале + ако видиш пишуе дека е т-хоме македонскиот што значи impossible, такви конекции ќе добиеме у 2050, кога цел свет ќе има wireless у глава директно. 12мб download спид само у шведска, финска или јапан :). Да беше ајде 1 или 2мб download да разберам али 12 мало су претерали така ли е.
хах не е у македонија туку у бугарија
И зашо да не е можно ?

Дикивест на секој пост мора да реплицираш дај да видиме твоја брзина на нет ако пред тоа не си постирал некаде

Брат бугарија е 4-та или 5 та во светот по најбрз интернет, јас имам 20 мегабита од странски сервери доњнлоад со 2 мегабита уплоад. А во шведска имаат 50 мегабита :) оди на спид тест има статистика и врати некоја страна поназад да видиш мои резултати од странски сервери како трга :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom