Чудна работа. Претплатен сум на оннет соло 101, пробав да си проверам брзината, а ми даде податок дека сум на македонски телекомуникации. Да не има негде сам да си подесиш на кој провајдер си?

Има- смени го провајдерот...:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чудна работа. Претплатен сум на оннет соло 101, пробав да си проверам брзината, а ми даде податок дека сум на македонски телекомуникации. Да не има негде сам да си подесиш на кој провајдер си?

Абе ме извади од столче. Да не беше Zerostyle да каже, сега ќе бев у преговори за друг провајдерИма- смени го провајдерот...:pos2:

I fell the Power убајни после недела и пол на срање интернет

А друже шо интернет имаш???
 Во Софија сум нема во Мк вакво чудо
 Во Софија сум нема во Мк вакво чудоАбе и ја сум на LAN на работа, ама више е трла баба лан него лан пошто излезот на тој лан е катастрофа. А успевам и дневник сајтот да го отворам, без проблем.:nesvest:Па и јас тоа гледам...
Значи ај и тука да прашам. Го имам оној пакетон од Кејблтел за 500 ден. Имам даунлоад до 10 гига, ако го преминам ќе ми се намали брзината на интернетот. Е сега, ме интересира, дали ако ги преминам тие 10 гига, брзината МНОГУ ќе ми се намали? И дали можам од кај 28 до 30 во месецот да се изнаспуштам филмови и после први брзината да ми биде нормална?

Ќе пуштиш да се снимаат филмови, па ќе ти се намали брзината кога нивниот систем ќе те регистрира на 30 KB/s (намалување од 17 пати), така да има шанса да снимиш и 50 гига, а има шанса да ти се намали и точно по 10 гига во зависност од тоа кога ќе те регистрира системот.Значи ај и тука да прашам. Го имам оној пакетон од Кејблтел за 500 ден. Имам даунлоад до 10 гига, ако го преминам ќе ми се намали брзината на интернетот. Е сега, ме интересира, дали ако ги преминам тие 10 гига, брзината МНОГУ ќе ми се намали? И дали можам од кај 28 до 30 во месецот да се изнаспуштам филмови и после први брзината да ми биде нормална?