Speedtest.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа од рапид со премиум акаунт сигурно било инаку повеќе од 200 не трга со бесплатниот акаунт

Сигурен си дека нетрга ќе ти постирам скриншут да видиш колку ми оди со free user над 300 секогаш а со премиум акоунт имам ми оди по 100 незнам оти така :smir:

Сигурен си дека нетрга ќе ти постирам скриншут да видиш колку ми оди со free user над 300 секогаш а со премиум акоунт имам ми оди по 100 незнам оти така :smir:
Нема теорија над 300 да оди кога брзината е ограничена на 2 Mbps (250 KBps).

Немам зошто да те лажам види си сам.

2ivxq1h.jpg

Ова е upload, за download e ограничена брзината за free users на 2 Мbps.

Да да...ти додека бираш каде да се зачувува,фајлот се даунлоадира.

Значи,јас да бирам 5 минути каде да се зачува,првата брзина што ќе ја добијам ќе биде 150 мегабајти у секунд.
Ама признавам,јака фора е :wink:
под дифолт ми е ставено кога кликнам да ми се снима на десктопот,нема чекање или бирање кај ке зачувам

А како примети кај сите? Ако гледаш од speedtest ништо не значи, не е валидно, ја можам да направам тест со 30 Mbps, ама не е тоа тоа, кога модемот ми е ограничен на 6 Мbps.

Точно сум претпоставил, телеком тестира во моментов и пуштаат максимум на адсл линијата до Thompsonot колку ќе издржи.

Дури 24мбпс на некој места одело. Затоа некој од кориснициве на Call&Surf имаат толку големи брзини.

Телекабел..
од Рапидшаре со премиум акаунт..:helou:
brzina22.jpg

Веќе 10 дена имам 64/64 :( :( :(
Буљашине од Ти-Хоум (ја-не-хоум) ми стаиле лимит од само 100 гига... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom