Speedtest.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување

20mbps се пуштени на Thompsonot.

Само IPTV не работи нешто во моментов можи работат нешто.

Дај скриншот :nesvest:

ЕДИТ: кај мене повеќе од 5118 кпбс не мрда
527192untitled11.JPG

Еве како е.

Attachments

• dsl.png
    dsl.png
    8,8 KB · Прегледи: 8
Значи како што приметувам Т-хоме почна да пушта околу 10мбпс на сите Comfort или што е работава?

Или можеби само на тие што се пријавија за IPTV, па Телеком проверува дали ќе може да достави 10мбпс?

Значи како што приметувам Т-хоме почна да пушта околу 10мбпс на сите Comfort или што е работава?

Или можеби само на тие што се пријавија за IPTV, па Телеком проверува дали ќе може да достави 10мбпс?

А како примети кај сите? Ако гледаш од speedtest ништо не значи, не е валидно, ја можам да направам тест со 30 Mbps, ама не е тоа тоа, кога модемот ми е ограничен на 6 Мbps.

Пример сега 10 Мbps:

356738352.png

Еве ти и еден од 15:

356739019.png

А како примети кај сите? Ако гледаш од speedtest ништо не значи, не е валидно, ја можам да направам тест со 30 Mbps, ама не е тоа тоа, кога модемот ми е ограничен на 6 Мbps.

Пример сега 10 Мbps:

356738352.png

Еве ти и еден од 15:

356739019.png

Незнам, само коментирав, затоа што ги гледав резултатите од неколкумина, што се на Call&Surf и приметувам голема брзина.

Со оглед дека сега имам 20мбпс на модемот, 10мбпс реални на интернетот, сакав да потикнам дискусија од другите членови што имаат Call&Surf да постираат резултати.

Абе нека постираат резултати, ама нека пишат и колку им е ограничена брзината на модемот.

џабе шо ке мерам јас 10мбпс,тоа само на почетокот повлече поголема брзина,пр пред некој ден пуштив од рапидшер еден фајл во првата секунда симна 20мб а после намали со 550кбпс

џабе шо ке мерам јас 10мбпс,тоа само на почетокот повлече поголема брзина,пр пред некој ден пуштив од рапидшер еден фајл во првата секунда симна 20мб а после намали со 550кбпс

Тоа од рапид со премиум акаунт сигурно било инаку повеќе од 200 не трга со бесплатниот акаунт

Да да...ти додека бираш каде да се зачувува,фајлот се даунлоадира.

Значи,јас да бирам 5 минути каде да се зачува,првата брзина што ќе ја добијам ќе биде 150 мегабајти у секунд.
Ама признавам,јака фора е :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom