Speedtest.net (официјална тема)

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28

Кабелски интернет Моби Битола
значи интернетот што повеќе и повеќе оде кон полошо наместо кон подобро...пред 2 недели беше барем 2.5 а сега не крева ни над 2..

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571

видите во светов шо брзини имет
абе ајде
фотошоп тука има

еве кај мене ова време е солидна брзината АМА денски е никаква од 1-1,5 Мбит а велат дека ке биди 4 Мбит лажги со опашки

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
абе ајде
фотошоп тука има

еве кај мене ова време е солидна брзината АМА денски е никаква од 1-1,5 Мбит а велат дека ке биди 4 Мбит лажги со опашки

не е photoshop, туку е FTTH, ОПТИКА другарче, оптика ето ја предноста на оптиката, брзини преку 150mbps и за download и за upload, веќе и во Словенија го имет ова

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
не е photoshop, туку е FTTH, ОПТИКА другарче, оптика ето ја предноста на оптиката, брзини преку 150mbps и за download и за upload, веќе и во Словенија го имет ова

Кај нас никој не видел или осетил повеќе од 10 мегабита и затоа им е чудно, велам за обичните корисници.
Во јапонија имаат гигабитна мрежа , а во европа скоро секаде има оптика.

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Кај нас никој не видел или осетил повеќе од 10 мегабита и затоа им е чудно, велам за обичните корисници.
Во јапонија имаат гигабитна мрежа , а во европа скоро секаде има оптика.
јас со кабловскиот немам видено +2Mb/s
пред 2 дена беше 1.5Mb/s
еве денес види што се дешава само после 12 навечер се стабилизирва

без никакви програми евеја брзината обично на ново инсталиран windows xp
само што го инсталирав и ја тестирав бидеќи ми велеа дека сум имал вируси затоа ми бил бавен

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
јас со кабловскиот немам видено +2Mb/s
пред 2 дена беше 1.5Mb/s
еве денес види што се дешава само после 12 навечер се стабилизирва

без никакви програми евеја брзината обично на ново инсталиран windows xp
само што го инсталирав и ја тестирав бидеќи ми велеа дека сум имал вируси затоа ми бил бавен

Значи за кабелскиот ти ја кажуваат максималната брзина која можеш да ја имаш, и брзината зависи од бројот на корисници, затоа кабелски интернет е најлоша опција. Адсл си имаш загарантирана брзина. Ти кажуваат толку е и толку ќе ти биди.

Kajgana Shop

На врв Bottom