СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Така требаше да завршиме и со дуелот против швабите ама судиите да им ебам цета мајка

Браво за сите играчи! Денес посебна заслуга имат Мојсовки, Лазаров и Ристовски... Браво за сите! Горди сме нас!!!

Сакам име и презиме на агенциите кои нудат аранжмани за Хрватска за светсково.Фала однапред.

Сакам име и презиме на агенциите кои нудат аранжмани за Хрватска за светсково.Фала однапред.
и мене ова многу ме интересира:)

БРАВО за МАКЕДОНИЈА, БРАВО за СИТЕ РАКОМЕТАРИ денеска едноставно ПЕРФЕКЦИЈА!!!!!!!!!!! ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА Е СО ВАС !!!!!!!!!!!

П.С. Со кој репрезентации вкрстуваме????????

Ако тепа Бразил со Египет тие ќе идат понатаму ... или Србија ????

we are the champions on the world ова го пишувам по 3 пат наредниот ќе биде кога ќе го земеме медалот па и со излез на олимпијада ќе биде исто како да сме го освоиле светското:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Огромно браво за дечките што уште еднаш не направија да се чуствуваме горди Македонци !
Мислам дека овој тим има сили за уште поголем подвиг , ги победивме вицепрваците на светот, да не беа судиите можда ќе ги решевме и прваците а еве денеска ја победивме и русија која има најмногу титули сведски првак !!!
Па мислам нема што веќе да бидеме скромни, и треба да кажеме дека полуфиналето и финалето е она што го посакуваме !!

Со ваква игра и реални судии сите ке ги победиме....браво за ракометарите
Напред Македонија

Rusite neka ja setaat meckata:pos2::pos2::pos2::tv::tv::tv::baeh::baeh::helou::helou:

Тооооооооооооо ѕверови се нашите шом поминаа групата и во наредна фаза сте да ги изгубат пак се херои.Олеееееееееееееее најдобри сме руси чао пијте си водка и глејте како играме и учетеееее.:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Браво македонски јунаци покажавте на светот како се игра ракомет. Видовте ли кога судиите не судат протв нас како се игра, сега одиме на други победи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom