СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најдобра одлука во секој случај е тоа што конечно се одлучија на вакви натпреварувања да повикаат и еден психолог, кој очигледно многу им помага на играчите. Баш директорот на АМС збореше дека за првпат е повикан психолог, очигледно е дека тоа било клучот за успех. Порано да изгубевме и со 1 разлика од некого, а камо ли како сега со 10 гола разлика од Германија, одма паѓаа психички, наредните утакмици беа како да ги тепале цела вечер, без мотив. Но сега после 2 порази успеавме одлично да се вратиме, и психички и физички. Одлична одлука, според мене најдобра одлука донесена во подготовките за ова светско првенство.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: се радувам ко мало дете.Еееееејјјј Русијаа.500 пати поголема и помоќна од нас ја прегазивме.НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!!!

ДАЛИ МОЖЕ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ ЌЕ ИМА ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ЗА ЗАДАР??? АЈДЕ МОМЦИ ДА ОДИМЕ ТАМУ И ДА ГИ БОДРИМЕ НАШИТЕ ХЕРОИИИИ

КОЈ ИМА НАЈНОВИ ИНФ НЕКА ПИШЕ

Дај кажете како да ставам слики тука? Преку imageshack нешто ме зеза ептен.

Гоооооооолеми честитки за победата на нашиве репрезентативци над Русија. Нека продолжат и понатаму во исто темпо ...

сега на а1ексклизив кажааа дека комитите и чкембарите и другите навивачки крупи се собрале заедно и навиваје... браво за нив....

сега со господ напред одаме до полуфинале.... ако ја прикажаме играте од натпреварот со полска и русија не ни бега

00010000000000372214gb0.jpg

Еве го ѕверот, еден и единствен Наумче Мојсовски. Го реши натпреварот се покажа во право светло.
тооооооооооооооооо мајстореееееееееее!!!!!!!!!

POSLEDNIOT UDAR GO ZADADE MAKEDONIJA, ODIME PONATAMU

ODLICNA IGRA.
ima organiziran prevoz. javetese vo sportsko radio 90.3, od tamu ke vi kazat preku koja agencija se organizira. toa sto slusnav vi kazuvam, snajdetese

Јеееееееее!! Ѕверови!!:vozbud: Се прашувам со кој ќе ни биде следниот натпревар...

Се покажа дека Мојсоски треба повеќе да се обидува со шут, прошлите утакмици некако се плашеше да упати шут, и се одеше преку Лазаров. Сега конечно се ослободи и почна и тој да шутира, што резултираше со негова феноменална игра. Само нека продолжат Наумче и Кире вака и не ни бега медаља :)

btw, заборавивме да ја пофалиме и играта на Мите Стоилов. Стварно ме изненади денеска, одигра одлично. Добро е што полека добиваат шанса скоро сите играчи, што може само позитивно да влијае на нив, да се ослободат од притисокот што го имаат.

Како распали Номчета денес еј :vozbud:
Али не е толку чудно тоа, Русите го потценија, најмнигу се концентрираа на Кире, а башка и тромави се, особено оној Черноиванов, на Мојсо му одговараше тоа оти е многу брз и знае добро да измами противник, мило ми е за него, ова би требало да позитивно влијае на неговата самодоверба па да продолжи да гази.
А пак и Раде Стојановиќ да се врати ќе бидеме страшни, опасна десница има, нешто што многу ни фали, добар лев бек, али и вака не сме лоши. :)

мене од репрезентацијава ( секако освен Кире, Наумче и голманите)
потполно ме фасцинира ТЕМЕЛКОВ :vozbud:одличен е и од крило и од контра:oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom