СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали знаете кој ден е денес? :wink:
Дали знаете дека никој...
ама апсолутно никој не ја победил до сега Србија на овој ден.

Кој знае?
Последниот пат кога игравме со Србија играчите на оваа земја избегаа како пич*ци на десет минути пред крај кога губеа само со шест разлика. Бев во Задар, знам како се таму расположени Хрватите, и верувај денес Србија ќе изгуби пред преполна сала, која ако не се лажам може да прими 8.000 гледачи :)

Последниот пат кога игравме со Србија играчите на оваа земја избегаа како пич*ци на десет минути пред крај кога губеа само со шест разлика. Бев во Задар, знам како се таму расположени Хрватите, и верувај денес Србија ќе изгуби пред преполна сала, која ако не се лажам може да прими 8.000 гледачи :)

во велес беше овој натпревар

Да да сегашниот тренер неможеше да сфати дека губат од Македонија па демек беше незадоволен од судењето, што немаше никаква врска. + тоа беше пријателски натпревар, се гледа колкави пичици се. Што требаше ние да направиме на светсково, да се откажеме одма заради судиите...

:oftopic:
Да се отклучи темата за натпреварот со Србија не би било лошо, за нешто повеќе од 2 часа почнува натпреварот :)

Ништо нема да ги спречи денес нашиве да ја победат Србија, денеска осеќам дека ке биде ден на резервите. Некој од клупата многу ке не изненади:)

Кире ке има голем мотив да ги стрела Сврбиве, да биде најдобар стрелец на сите времиња, а воедно нашите ке сакаат да им се реваншираат на пичкиците за тоа што киднаа од Велес кога ги повлече селекторот!

Ниеден пораз не се брои, вие сте нашите ХЕРОИ!! МАКЕДОНИЈА!!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Zdravo decki. i jas mislam deka Srbija ke izgubi denes i toa katastrofalno

Ke ima prenos na atdhe.net ili na nekoja druga stranica ?

Ништо нема да ги спречи денес нашиве да ја победат Србија, денеска осеќам дека ке биде ден на резервите. Некој од клупата многу ке не изненади:)

Кире ке има голем мотив да ги стрела Сврбиве, да биде најдобар стрелец на сите времиња, а воедно нашите ке сакаат да им се реваншираат на пичкиците за тоа што киднаа од Велес кога ги повлече селекторот!

Ниеден пораз не се брои, вие сте нашите ХЕРОИ!! МАКЕДОНИЈА!!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Дај Боже да е така! Тешко ќе биде да даде Кире премногу голови ако му играат фластер, ама пак ќе биде прв стрелец. Толку ќе ми биде мило и рекордот да го сруши. Мора денес да дадат се од себе. И без тоа не се под притисок, па ќе можат да покажат се што знаат :).

абе утакмицава само што не почнала дајте стреам схо работи:)

Не знам што им стана ....

Водевме 6 гола разлика и се отпуштија, си рекоа готово е, заврши наптреварот . ц ц ц такви сме секогаш, да се надеваме дека ќе се вратат назад, Само победа Македонија :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom