СП Хрватска 2009 - Македонија : Норвешка (27:29) - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да бе,се мислам и јас дали да пишам или не,ги изнапцујавме дома,ама убај мајката...посебно Kristian Kjelling, мх мх, мераци :back:
( Извинете за офтопиков :) )

е да тој беше најубав а и тренерот исто:pipi:
од македонциве најубав ми е Владимир Темелков:oeoeoe:

Што е финтава биле убави(вакви теми во форумот за секс)тука нема фалење на противници па посебно биле убави..Сто ми боли......какви се...GAY FIRST CLASS!!!:pos2::pos2:

Ми се чини дека некако слаба одбрана имавме за разлика од норвежаниве. Иначе очигледно на Кире не му беше денеска денот...
Криво ми е шо и политика се мешат во спортов, имавме два или три пенали не ги признаја, два пати удрија ракометар без тој да ја држит топката не доделија црвен картон , само во последните 10 мин на еден.
И пак колку толку барем за 2 разлика изгубивме, колку пробивања само не беа признаени...:nenene:
Да судеа правилно судиите ќе победевме

Тешки клетви паднаја на судиине и на ракометарине на Норвешка од моја страна
:pipi:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛ Полска е тури на Данска...ај се видело ако е бал нека биде маскенбал,ништо не се знае,ќе има тепа4ки и све можно тука до крајот!!:toe::toe:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛ Полска е тури на Данска...ај се видело ако е бал нека биде маскенбал,ништо не се знае,ќе има тепа4ки и све можно тука до крајот!!:toe::toe:

Не ти го разбрав постов Полска ја победила Данска или што сакаше да кажеш?

Извини најдов, полувреме е 20-12 за Данска

Лелеее:vozbud:
Реков јас ова каша-попара ќе биде.Е дури сега почнуваат игрите, можеме и први да бидеме, може и последни да сме.Со среќа!

20-12 е моментално резултатот.Одлично за нас:)

да бе,се мислам и јас дали да пишам или не,ги изнапцујавме дома,ама убај мајката...посебно Kristian Kjelling, мх мх, мераци :back:
( Извинете за офтопиков :) )

Нај ѓубре е тој нека е среќен и што играше па уште.Така со нас да не се однесува во Норвешка може.
Инаку кој беше тој грфиот со долгата коса и тој беше ѓубре исто.

леле тој каков беше како оној пејачот од паркети(без навреди за тие што го сакаат)ама сите беа педери а посебно тој педерот крилото што го удрија од публиката!!!!!!

Кој сака да гледа во живо на нет тука

Резултат до сега:
Полска 26 - 20 Данска

Данците само што утнаа седум метри..Ќе биде интересно до КРАЈ очигледно.

ајде Полјаци истрошете ги Данциве за ние утре да ги доистрошиме:oeoeoe:

не може да им се замери нешто на нашите .. одиме на победа вво секој натпревар .. море кој ги ебе кој сака нека е противник .. со инекции и со рани играат нашите без јака клупа .. споменици,споменици да им се дигнат .. грујо читаш бе,прај тоа спомениците за нашиве !!
без шеги ,таму сме , се тепаме со сите до крај .. нема предавање !

Полска изигра во наша корист против Данска 32-28 :vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom