СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Да им се посерам на сите математики дајте играјте со срце за Македонија, играјте наша игра па што биде нека биде. Се дур правиме математики и балкански размислуваме од нас нема да биде ништо.

Неможеа помалце очигледно да ја шитнат :pos:
2 седмерци и и им ја дадоа на крај :pos:
Германијо, туго :pos:

Наебали сме секако, и да тепаме и да изгубиме сеедно, Франција и Германија се прејаки, ама мора да се надеваме :)

Сега шо прајме? Ќе ја тепаме Данска или ќе ја избегнуваме Франција?

Германија изгуби од Тунис , , во овој натпревар со Франција се надминаа себеси , додека Франција не може да изигра полошо од ова.

Германија или Франција прашање е сега :icon_lol:

Јас сум да играме со сите сили па што биде нека биде, а Германија како ракометна репрезентација ми стана многу одбивна после прошлото Европско првенство. Не само во поглед на утакмицата со нас, него зборувам генерално за нивната репрезентација и игра во текот на првенството.
И подобро да изгубиме од Франција поштено, него од Германија со судиска помош.

Значи системов на ова светско е прекрасен. Еве да ги тепавмо и само Катар и Чиле и една добра партија у осминафинале ете си блиску до медал.

Важно Франција ја избегнавме,нашите ко што се петарди сега ќе тепаат за инат ! :D

Не озбилно сакам вечер да победат нашите,не дека има нешто разлика меѓу франција и германија....ние ако играме ко што знаеме можеме да ги рокнеме и едните и другите.

А и Исланѓани не се секирајте ќе тепаат вашите скандинавски пички,ќе го добиете тоа што го сакавте ! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom