СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Рогиш или Хансен, мислам....али ај овој првиов те тера да му ја влепиш една, вториов се трпи.

На масава имам мезе, ми фали само тажната фаца на Хансен и се да оди како подмачкано.
Напред Македонија!
Само јако, па макар и со Франција да играме во 1/8 финале !
Така треба !

Нити Исланд нити пак ние сме на чисто со кој сакаме да играме после ова :pos:
Дали да одиме на победа или да се штедиме а од друга страна дали Исланд да навива за Данска или за нас? :LOL:
Сепак мислам дека Германија двапати по ред не можи вака да изигра а ни Франција двапати по ред не можи вака да изигра. Подобро германците ама вечер сакам да победиме . Ај сега....

Јас од ова ама баш негледам зошто би се плашеле од Франција.Освен оние натпревари многу на малку,сите други ги добиле низ иглени уши...неможе секогаш така да поминуваат,ќе налетаат на некој зид и така добро ќе им се заврти што нема да знаат каде се наоѓаат.
Настрана се, треба на сите да ви(ни) стане јасно,од ова првенство првпат се игра 1/8 финале...еден натпревар,една инспирација,еден лош-добар ден...и нема поправен.
Друго беше порано кога се играше во групи...еден куп калкулации.
:rolleyes:

handballwch.JPG

На www.spainhandball2013.com табелата од А групата одма се промени и Франција остана прва а Германија е втора. Ова некоја грешка да не е или..?

Ние да го смачкаме Германците ќе биде супер :D , а Исланѓаните сега да не им наредат на Данска да изгуби од нас :о ова се плашам

Јас сакам да ги победиме Данска безразлика што ќе се случува. А со добра игра против Франција и троа судиите на наша страна можеме да ѓи тепаме.:D

Зашто ли судиите на наша страна? Епа затоа што миленичето на ЕХФ- Германија или домаќинот Шпанија ќе немора да се сретне со нив во четврт-полуфинале-финале. Ке им кажат ете Македонија ве победи :pos:

pa se shto shutnaa shvabive vleze. katastorfalni bez francuskive golmani denes
- Инаку во Кил кога не му иде на Омејер го вадат на 5 минути и пак го враќаат а овде Онеста го извади и го остави на клупа.
- Абало шутира седмерци (никад и нигде не шутира пенали)
-Карабатиќ изнудува седмерци
-Кој ќе стигне промашува седмерци
-Црнецов фрла клучна топка "по грешка" до Германец
-Афера кладилници во Монпеље
:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom