СП Ракомет: Maкедонија - Русија 16.01.2013 15:45 часот

• Креатор на темата Креатор на темата olaf
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко ќе биди. Мислам дека ќе не растурат само ајде да видиме

Овој тим со овој тренер, со оваа атмосфера, во оваа земја нема да ги победи ниту Русија ниту Данска.

Минимум со 5 губиме утре.

Rusija se nesporedlivo podobri od Island na ova prvanstvo i mnogu prostor za optimizam nekako ne gledam posle deneshniov mech. Nema razlog zoshto i tie ne bi izligrale kako Island i so mnogu pokvalitetnite igrachi koi gi imaat mnogu lesno da si dojdat do bodovi. Se shto treba da napravat e flaster ili polu flaster na Lazarov i posebno vnimanie na vrskata Lazarov - Stoilov, t.e. da go udvojat koga napagja. Taka mozhe samo da dodade do sreden, a toa vekje se znae deka e jalova opcija.
Neznam, se imam nekoe pretchuvstvo deka edna utakmica kje ja ispukame dobro i deka nekoj kje go nae*e, ama mislam deka taa utakmica ne e utreshnata. Mozhebi toa kje bidat Les Experts? : )

Овој тим со овој тренер, со оваа атмосфера, во оваа земја нема да ги победи ниту Русија ниту Данска.

Минимум со 5 губиме утре.

Тешко ќе биди. Мислам дека ќе не растурат само ајде да видиме

Се нервирате за натпревар кој уште пред да почне беше изгубен.....Се знаеше дека губиме денеска.

Аххх шо ви направија Ливерпул и Арсенал, спортски оптимизам нула. (n)

Или ќе не пукнат или ние ќе ги пукнеме.
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 23:18 ---
Или ќе не пукнат или ние ќе ги пукнеме.

Еве го и Мојсовски кажува дека нешто не е во ред,и дека мора да се промени нападот.

Kolku li sega me pcuete lelelelelelel a ne gledate deka stvarno ama stvarno ne ne biva ali JBG...
А не приметуаш дека многу напињаш мора ли пред секој меч,да шириш негативна енергија?Што ќе биде ако победимо,тогаш сите ќе ти бидат херои,или и тоа ќе биде победа на среќа?

Море море негативци тука насобрани ај чувајте си ја за вас енергијата, ние до вчера спорт немавме поточно немаше топки за тренирање па сега одеднаш полуфиналиња ќе сме играле. Само на странски спорт сме научени да си се ладиме и да си се палиме, а недај боже да направиме резултат сите први тука ќе почнете да паламудите.

А не приметуаш дека многу напињаш мора ли пред секој меч,да шириш негативна енергија?Што ќе биде ако победимо,тогаш сите ќе ти бидат херои,или и тоа ќе биде победа на среќа?
1. Ne siram negativna energija pred natprevar
2. Ne napinjam bidejki samo go kazuvam moeto mislenje
3. Ne velicuvam nikoj posle pobeda, i obratno ne pcujam po nikoj ili po odreden rakometar
4. Vide nesto loso od moja strana

Море море негативци тука насобрани ај чувајте си ја за вас енергијата, ние до вчера спорт немавме поточно немаше топки за тренирање па сега одеднаш полуфиналиња ќе сме играле. Само на странски спорт сме научени да си се ладиме и да си се палиме, а недај боже да направиме резултат сите први тука ќе почнете да паламудите.

Наумче направи три пробивања за 5 минути.Направија грешка при изведување центар.Мислам дека е enough said, утре губиме, сакал ти или неќел.

Наумче направи три пробивања за 5 минути.Направија грешка при изведување центар.Мислам дека е enough said, утре губиме, сакал ти или неќел.

Па добро де нека загубат. Ја нема да плукам бидејќи сме петти во Европа и си го носиме тој товар. А тоа за нас е исто како да сме освоиле злато. Дури би рекол нереален е тој пласман а не како што тука многумина тропаа глупости оти тогаш сме биле квалитетни за медал. Значи треба да се критикува за да се менуваат работите, а пред се треба да почне да се плука по раководството и мафијата која стои позади параванот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom