Man-ce-ster
fanatic
- Член од
- 2 јануари 2009
- Мислења
- 1.524
- Поени од реакции
- 707
Ke gi rasturime kako Branko drzavata....sala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој тим со овој тренер, со оваа атмосфера, во оваа земја нема да ги победи ниту Русија ниту Данска.
Минимум со 5 губиме утре.
Тешко ќе биди. Мислам дека ќе не растурат само ајде да видиме
Се нервирате за натпревар кој уште пред да почне беше изгубен.....Се знаеше дека губиме денеска.
Kolku li sega me pcuete lelelelelelel a ne gledate deka stvarno ama stvarno ne ne biva ali JBG...Аххх шо ви направија Ливерпул и Арсенал, спортски оптимизам нула.![]()
А не приметуаш дека многу напињаш мора ли пред секој меч,да шириш негативна енергија?Што ќе биде ако победимо,тогаш сите ќе ти бидат херои,или и тоа ќе биде победа на среќа?Kolku li sega me pcuete lelelelelelel a ne gledate deka stvarno ama stvarno ne ne biva ali JBG...
1. Ne siram negativna energija pred natprevarА не приметуаш дека многу напињаш мора ли пред секој меч,да шириш негативна енергија?Што ќе биде ако победимо,тогаш сите ќе ти бидат херои,или и тоа ќе биде победа на среќа?
Море море негативци тука насобрани ај чувајте си ја за вас енергијата, ние до вчера спорт немавме поточно немаше топки за тренирање па сега одеднаш полуфиналиња ќе сме играле. Само на странски спорт сме научени да си се ладиме и да си се палиме, а недај боже да направиме резултат сите први тука ќе почнете да паламудите.
Наумче направи три пробивања за 5 минути.Направија грешка при изведување центар.Мислам дека е enough said, утре губиме, сакал ти или неќел.