СП Ракомет: Maкедонија - Исланд 15.01.2013 18:00 часот

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е тоа , да се концентрираме на Русија наредниот натпревар. За жал денес се докажа дека мизеријата од првите два натпревари не била никаквба тактика или штедење на сили туку дефакто реална состојба на нашиот тим. Јас уште не се предавам и очекувам да се надминат себе си со Русија.

Еве еден мизерен пост, за овој мизерен меч.
Две мизерни екипи а мечот го доби онаа која беше помалку мизерна.
Меч кој одма треба да го заборават и да учат од грешките.
Доста беа технички грешки, неможеш да очекуваш да победиш ако имаш по 15 изгубени топки на меч...
Никаква идеја во нападот, што е и реалност со оглед на тоа што бековите ни стареат а замени немаме. Допрва ќе го јадеме стапот.
Манасков и Борко одлични, да не беа они ќе беше поголем поразот...
Столе и Кире добро функционираа во првиот дел, во второво Столе го одмараа пошто го потепаа и со Ванчо не одеше баш подмачкано а и ја прочитаа нашата единствена акција...
Од Кире сум задоволен што конечно не троши многу топки. Задоволен сум од неговиот денешен меч.
Одиме понатаму.

Исланд може да игра против МКД со женска екипа комотно, као нас пациенти нема

Борко :cuc:
Друго се е за под вода.

Јас сум била песимистка хахахахах, а ја гледав само реалноста дека против Исланд не можевме ништо.
Нека кукаат малите дечиња сега..

Младичу, заборави на ЕП, види како ги играат нашиве триве натпревари и види како игра Данска на првенствово. Со резервен состав ќе не тепаат, ко ништо.
Јаnko is that you? :D

Да ама со Данците играме во последно коло.Тие најверојатно ќе бидат сигурно први така да ќе нема што да загубат против нас а ние колку и да сме отепани сепак сме 5та екипа од ЕП а тимот од тогаш се нема сменето. Сепак јас позитивно размислувам за преостанатите мечеви. Не велам дека ќе победиме ама не се откажувам така лесно.

Данска има матер да ни е*е, ама гледајте на убавата страна денес Шундо ќе и' се обрати на јавноста.

Цитро, се гледаме.

Русија-Исланд 25:20
Maкедонија-Исланд 19:23
Maкeдонија-Русија ?:?

Русија има +5
Исланд -1
Македонија -4
Мора да ја победиме Русија со 4 разлика за да бидеме пред Исланд.

Нека го земат Вујовиќ, нека го земат Червар, било кој само вака абе у пичку матер........

Ваљда му е јасно на Шундо дека му треба ЛЕВ БЕК, се ќе е поинаку со ЛЕВ БЕК. Овие што ѓи однел како такви се дупќи....

НаумЧЕ од кога се ожени ко некој дебил е. Мисли со жена му у кревет се наоѓа.

Ако е ваков во кревет со жена му, тешко на неа, а и на него, затоа што таа ќе мора на друго место да си ја бара среќата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom