СП Ракомет: Maкедонија - Исланд 15.01.2013 18:00 часот

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
U ma...m..e mora da go tepame Island -Francuzite puzder pravat. Najdobro da gi cuvame za polufinale koa ke bidat umorni od davenje so Dancite..

Цитро моли Бога да не загубиме, ти ја носам Леандра у Куманово, ако треба од куќа до куќа ќе те бараме. :noze:

Ајде трета победа за М А К Е Д О Н И Ј А!
macedonia-flag-waving-emoticon-animated.gif
ај со среќа нека,да се „ќердосаат“- младите
ако треба Кум тука сум,не откажувам,
еве 40,000 и кусур сведоци.

Кај е анкетата бре? Иначе и овие ќе ги тепаме, единствено може да кикснеме кај Данска

Абе Цитро, оти нема анкета?

Дај нека се игра само првото или пак да не прат пауза меѓу полувремињата оти слабо играме второто.

Ај ќе си земам за право дека и покрај сите критики Шундо многу смислено ги изигра овие 2 натпревари. Ги изротира сите, денес ги сочува од поголем напор Столе и Миркулоски. А бре ја сокри сета игра сега противнициве нема да знаат што анализа да ни направат. :tapp: Незнам само како е и Наум сигурен дека Исланд нема да ни игра длабока одбрана па да ни ја заеби концепцијата. Борко и покрај серијата на крајот не ме убеди дека е на потребното ниво. Што се однесува до Ванчо, се сложувам со сите кои сметаат дека под хитно треба да оди в'публика да јади сончоглед со Престап.

леле се сеќавам јас кога игравме со исланд во кваликвикациите за ЕП, кога борко одбрани пенал и отидовме да освоиме 5то место :)
Малку си грешка. Кога Борко одбрани пенал, не отидовме да освоиме 5то место туку издвојувавме бараж со Исланд. Исланѓаните дома ги победивме со 8 разлика, а таму изгубивме 6 разлика и поради подобрата гол разлика се пласиравме на СП 2009.

И така браќата им се во репрезентација нека се поделат стари против млади и ете ги двете Македонии од анкетата:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom