СП Ракомет: 13.01.2013 Македонија - Катар 18:00 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Го корегирав насловот на темата.
Отворив анкета за гласање, иако се знае дека ќе победиме.

Се надевам дека ќе заличат нашиве на репрезентацијата кои сите ја знаеме... Шундо доста го плукаме, се е кажано за него. Ќе дојдат подобри времиња и ќе си замине. Сега за сега, мора да се помириме со тоа дека на светсково сме практично без тренер.

znae nekoj sajt na koj ima statistika od mechevite koi se zavrsheni. oficijalniot NEMA, shto nikogash ne bilo sluchaj, a na ihf ne gledam iako nekoi koi gi najdov gledam deka od tuka se izvadeni

Јако ќе биди со кладилниците утре. Ќе дат некој хендикеп од 7/8 гола за нас и цела Македонија ќе се залета да ги пиши дека нема да тепаме со толку и овие ко за инает ќе си ја истурат цела нервоза над катарците и ете одма кладилниците ќе ги вратат парите од денес шо ги изгубија.

Што бе отказ доби Mario Gómez такозвани Боби?? :coffee:
Не добив отказ, туку доброволно се откажав од отварање теми као видов како играат нашите, после за џабе ќе ме обвинуваат коа ќе губат. Засега се повлекувам, со идеја за изненадно отворање некоја тема во нокаут фазата. :icon_lol:

Јако ќе биди со кладилниците утре. Ќе дат некој хендикеп од 7/8 гола за нас и цела Македонија ќе се залета да ги пиши дека нема да тепаме со толку и овие ко за инает ќе си ја истурат цела нервоза над катарците и ете одма кладилниците ќе ги вратат парите од денес шо ги изгубија.
Јас си ги чекам Австралија во понеделник пак ако им дадат 26.5 хендикеп :ROFLMAO: Нашиве се играат дека ќе тепаат со хендикеп против Русија и Исланд.
Ќе ни дадат 3.5/4.5 хендикеп а нашиве сто посто ќе имаат израмнети утакмици со нив и готово :D

Не добив отказ, туку доброволно се откажав од отварање теми као видов како играат нашите, после за џабе ќе ме обвинуваат коа ќе губат. Засега се повлекувам, со идеја за изненадно отворање некоја тема во нокаут фазата. :icon_lol:
Замисли до финале да стигниме и ти да отвориш. Па да изгубиме :coffee: Потерница ќе се издај по тебе
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 20:30 ---
Ако играме со Швабите ќе ги тепаме ама не ми се верува со нив да играме во 1/8 финале.
Нема уште една група да има??

Јас си ги чекам Австралија во понеделник пак ако им дадат 26.5 хендикеп :ROFLMAO: Нашиве се играат дека ќе тепаат со хендикеп против Русија и Исланд.
Ќе ни дадат 3.5/4.5 хендикеп а нашиве сто посто ќе имаат израмнети утакмици со нив и готово :D
Добро е, и тебе ти работел кликерот :D
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 20:31 ---
Замисли до финале да стигниме и ти да отвориш. Па да изгубиме :coffee: Потерница ќе се издај по тебе

Не

нц.
По ЛШ систем се игра со таа разлика што нема ждреб.

4тиот од нашата група со 1виот од Група а.
3тиот од нашата со 2риот од Гр.А
2риот од нашат.... you get the point :)

Ако стасаме до финале, тек тогашш ќе се види кој е маж на форумов што ќе има срце тема да отвори :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom