СП Ракомет: 13.01.2013 Македонија - Катар 18:00 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Секој има право да критикува, зашто да се намали тоа ако не сум некој легален експерт? Доказ - секој смее да гласа ако е полнолетен иако си нема поима политика. Али ај да не офтопицираме.
Да ама критиките се во стил друте слепи јас просветител
Зашто бе,сите што ќе кажат за Борко дека брани ко теле,а брани......или не јадат директно/индиректно гомна за играчи на Металург а "случајно" се навивачи на Вардар е јадење бубрези ?

Не се заебавај и ти сеа. :)
подлабоко отиде муабетот а она темата што ме погоди беа критиките за столе ... кој мислам дека најмала минутажа имаше од сите пикери.

А тоа многу добро знаеме да го играме :D

Толку сме зафркнати, што може да се очекува и победа над Исланд со плус два три гола. Жими се, не знам што да очекувам од нашиве. Се е можно со нив. :)

Добро е, прво припреми во Хрватска па после изигравме 5 подготвителни натпревари против Саудиска Арабија, Египет, Србија, Чиле и Катар, немојте да сте рекле дека не сме уиграни и спремни.
Сега започнува првенството :vozbud:ајде со среќа!

подлабоко отиде муабетот а она темата што ме погоди беа критиките за столе ... кој мислам дека најмала минутажа имаше од сите пикери.
Не бе кој ќе го критикува Столе,најбоље пикер ни е.

Тоа може некои вака по првенства што пуштаат ракомет и кој ќе им се види добар/слаб и си тролаат.

Во ист кош ги ставам со оние што викаат дека Манасков е преценет,а преценет кај нас,ама и во Л.Ш. да не е преценет кога го ставаат во топ 10 најталлентирани ракометари.....зборење од инает.

Не бе кој ќе го критикува Столе,најбоље пикер ни е.

Тоа може некои вака по првенства што пуштаат ракомет и кој ќе им се види добар/слаб и си тролаат.

Во ист кош ги ставам со оние што викаат дека Манасков е преценет,а преценет кај нас,ама и во Л.Ш. да не е преценет кога го ставаат во топ 10 најталлентирани ракометари.....зборење од инает.
Ок бе... само што кренавте за џабе џева за постот... спомна дечкото најпреценет ама подоле објасни дека е без памет. Јас истото мислење го делам дека нема памет а најпреценет не вишак придавка напишал драчевецот :)

за мене сите беа добри само фали концентрација и малце поголема претпазливост... ќе си дојде и тоа ;)

Кои мрчатори бе девојче, отвори ги очите, да ни се паднеше Исланд прва утакмица вазелин ќе требаше на мерење да си купат ракометарите. И ти ко Ников и Сител, победници уште во 15 минута.
E sto pa Island go mislis ti? Ke vidis kako ke gi tresneme od zemja...

Ако играме со исто темпо цел натпревар, можеби. Ама ако си тераме по старо, тешко.
Проѕирни се малце исланѓаните ... на нас ни одговара што сега доаѓа паузата, која мора да се искористи да средат ситници во одбрана. Груба игра во одбрана ќе значи плукање по судии во понатамошниот дел. Е од задутре ќе се види комплетноста на мали Манасков. Со Исланд ќе мора да форсираме играч на Палмарсон. Што се однесува до нападот треба само да го добиеме Миркуловски :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom