СП 2022 Катар - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Класичен секс првото полувреме. Поздрав до Макрон кловнот!

Ако вака остане Аргентина агресивна, тогаш ќе има Меси француски бакнеж на пехар на Инстаграм. :kuracc:

Млитава Франција, никаква. Џабе им е поединечниот квалитет, Аргентина на трчање и интензитет ја добива утакмицата.

Највеќе ми е мерак што освои Хрватска заради mental shutdown што го имаат Србите во наредните 4 години, мерак е да ги гледаш како плачат и се лигават по социјални мрежи, а посебно што има многу и кај нас србомани.
Иди у курац бе. Србија е наша пријателска земја не оние коцкести кловнови. Оди дудлај го во Кроација.

Доста "Аргентинци" имаат друго потекло, Фојт полско, Мкалистер шкотско, Таљафико италјанско, Дибала полско...ама ајде оти се сите белци не се познава, овие се тие очигледните а сигурно и другиве не се сите чисти.
Меси е Италијанец

Иди у курац бе. Србија е наша пријателска земја не оние коцкести кловнови. Оди дудлај го во Кроација.
Џабе толку пријатели кога непријателот е внатре :lolzz:

Французите демек многу добри дефанзивно, цело првенство препуштаат топка и се бранат, а повеќето противници им правеа проблеми.

Наместена е од влашкото лоби, Лорис намерно го пушти голов прадедо му е цинцар плус и масон. Кога беше Југославија немаше вакви рептилски ствари, не за џабе ја растурија власите.

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Koja e potrebata od vakvi idiotski komentari?
Gledam i Dzontra se blamira

Argentina igra bolje i zasluzeno vodi, no nemase penal i ne im e prv podaren na prvenstvoto. Sto e tolku tesko da se prifati ova?
Mada ako nemase podaren penal nemase takva kontra da imaat za vtoriot gol:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom