СП 2022 Катар - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Епа тоа е, коа викаш судии што имаат искуство да прекинуваат натпревари во 85та минута ова ќе се дешава.

Два чисти пенали не беа свирнати за Ќенада.
А првиот пенал зошто не го реализираа ако вториот не им го досудија?

Ајде нека фрчат богородичките на 2че во живо. 9.15 коеф е (y)

Или точен резултат 1-2, 14 коеф.:LOL:

А првиот пенал зошто не го реализираа ако вториот не им го досудија?

Па за казна што промашиле не треба да им досудат уште два чисти пенала? :confused:

Срамно беше судењето и на терен и од ВАР.

Онде кога свирна офсајд црепот, не беше вратена од белгиецот? Чист пенал имаше мислам тука.

Сега најголемо прашање е дали ќе можат Канаѓаните да изиграат уште едно полувреме со вака висок интензитет.

Од кај искочи овој Ред Зурла бе бог да чува и да брани, мора ли у секоја тема да има по некоја блампертиза што досадува на секои 10 минути...
Оваа прилика jа користам да ги поканам @bijons, @Византиецот, @Ireal и @pozdrav eden topol на темата. Заборавив уште некој, ама доволно се и овие.
Епа кад је бал...

Сега најголемо прашање е дали ќе можат Канаѓаните да изиграат уште едно полувреме со вака висок интензитет.
Можат бидејки кондиционо се поспремни од белгијците но бадијала кога нема кој да даде гол.Играат како да имаат само одбрана и среден ред.

Оваа прилика jа користам да ги поканам @bijons, @Византиецот, @Ireal и @pozdrav eden topol на темата. Заборавив уште некој, ама доволно се и овие.
Епа кад је бал...
...зш бе таква злоба? само вие гледате фудбал, а ние трева пасиме? јас цел живот спортиста играв женски фудбал за Чаир, па уште цинично ме цитираш, бре бре удривте една топка со нога во училишниот двор, па мислите јаки фудбалери сте, ептен се разбирате, цц ццццц!

...зш бе таква злоба? само вие гледате фудбал, а ние трева пасиме? јас цел живот спортиста играв женски фудбал за Чаир, па уште цинично ме цитираш, бре бре удривте една топка со нога во училишниот двор, па мислите јаки фудбалери сте, ептен се разбирате, цц ццццц!
Тооооооооооо!!!!
:oleee:

П.С. не бе, зошто го сфати постот навредувачки? Најдобронамерно ве поканив да ја направиме темата позабавна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom