Ф
Флеш
Гостин
Отварањево е буквално срање . Жив грев . Морган Фриман ми е кринџ оти на плејбек е цело време
Срањее.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку од Кинез што ќе биди фудбалер толку и од Арап.
Различни се генетски. Имаат и Африканциве арапска крв, ама не е доминантно. Кај едните E1b1b доминира во ydna, а кај Арапите j1.Ау не, голема разлика. Кинезите и Индијците се посебна приказна, ако збориме за нефудбалски гени.
Египет, Алжир, Мароко, само јазично се исти со овие од полуостровот или и генетски се слични? Салах ми личи баш на Арапин. Прашање е колку биле големи тие преселби или повеќе се културолошки преобратени, но имало движења, особено во 11 век. Сега од кои племиња каде се населувале не сум гледал, но имаат генетска сличност. Ако МАГРЕБ има фудбалери како Салах, Марез, Хакими и други, не знам зашто и нивните "роднини" би биле толку генетски антифудбал.
Иако и во една нација има доста разлика во зависност од региони, етнографска група. Кај Србите, многу помалку има фудбалери кои доаѓаат од југ и исток. Повеќето имаат потекло од Босна, Хрватска, Црна Гора.
Слично е и со нашите репрезентативци чии предци се колонисти, Вујадин Станојковиќ и Саша Ќириќ (неговите се од Лика најверојатно).
тие се и веќе образовани на најдобрите универзитети во светот и изнашетани.
Smirija topka, mu kupija zgrada u Ekvador izgleda.