СП 2022 Катар - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Со пари се можеш да купиш.
Освен знаење.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Еве Фиљо оти се правиш паметен:

Друже дај бе оди кликај таму глупости и не се замарај да пратиш фудбал.
Едноставно тонеш у мизерија и апсолутна неписменоќа, правила не знаеш си дошол фудбал да гледаш.

Види каква слика си ми пратил. ПОГЛЕДНИ ЕДНОСТАВНО. Па и да си у право со ова што го збориш ПОГЛЕДНИ КАЈ ТИ Е ТОПКАТА НА СЛИКАВА БЕ ЗЕЛКО.

:facepalm:

Овие на полувреме можат да излезат плачејќи: "ние не играме веќе!" :D

Друже дај бе оди кликај таму глупости и не се замарај да пратиш фудбал.
Едноставно тонеш у мизерија и апсолутна неписменоќа, правила не знаеш си дошол фудбал да гледаш.

Види каква слика си ми пратил. ПОГЛЕДНИ ЕДНОСТАВНО. Па и да си у право со ова што го збориш ПОГЛЕДНИ КАЈ ТИ Е ТОПКАТА НА СЛИКАВА БЕ ЗЕЛКО.

:facepalm:
Денеска не си на нива? Ај од утре здравје ќе копаш пак.

Денеска не си на нива? Ај од утре здравје ќе копаш пак.
Ти си едноставно глуп човек. Не знам што сум фатил да се замарам со глуп човек што ни правила не знае. Дошол фудбал да гледа, не знае офсајд што е.
И дали сум бил ја на нива, па ни смешка не си способен да измислиш.

Ги гледав овие Катар неколку пати типични аутсајдери што преку Азиски квалификации се мачат некоја победа да направат не па на СП. И општо Азијциве се лоши освен Јапонија и Кореја што нешто играле некогаш и тоа пред 15-20 години моментално се на ниско ниво оние Иран доминираа таму кога ги гледав очи ми плачеа. Катастрофа ќе ги видите утре 90мин на своја половина ќе играат.

Па добро не е лошо.

2+ Прво, 2-0 Точен резултат прво, 2 гол Еквадор :) Па и коефицинетите не беа лоши на bet365.

Нека врнат вакви подароци ова првенство дај боже.

За овие со чаршафите ние сме Бразил и Аргентина...

А да пробале наместо навивачи Пакистанци да купеле фудбалери Пакистанци? :toe:
probaa brazilci i neoficijalna reprezentacija na svetot da napravat pa fifa morase da go smeni praviloto za neutralizacija

probaa brazilci i neoficijalna reprezentacija na svetot da napravat pa fifa morase da go smeni praviloto za neutralizacija
Баш и ова се чудев како не им текнало да 'купат' играчи за репрезентација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom