- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.989
- Поени од реакции
- 20.913
Ќе го јадат Србите, она што се случи денес беше блам невиденЧе има дешафки на Србија-АЛбанија Дијаспора![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го јадат Србите, она што се случи денес беше блам невиденЧе има дешафки на Србија-АЛбанија Дијаспора![]()
Ја виде прославата после голот кој му го поништија ??? За какво играње ми зборуваш ти човече. Касемиро е играч на Реал, зошто за него не коментирам ништо ?
Оти ги спомнуваш навивачите на Атлетико ?Ја видов и затоа те прашав, што точно те повреди при прославата? Односно, што конкретно од прославата те тера тебе на расистички испади/бранење на расистички испади?
И што точно ги повреди фановите на Атлетико при прославата на Винициус (кога игра некој рандом бразилски танц), за да го навредат на расна основа?
Во Манчестер Јунајтед игра.Касемиро е играч на Реал, зошто за него не коментирам ништо ?
Оти ги спомнуваш навивачите на Атлетико ?
Ме нервираат тие двојни аршини кога станува збор за расизам. Плус ме нервира и тоа што нема респект спрема противнички навивачи а плачи кога ќе го исвиркуваат. Едноставно гној од карактер е Винициус и те молам не ме цитирај поќе за него, нејќам прстите да си ги трошам.
Поодвратно створење од Винициус нема, НЕМА ! После се буни оти мајмун го викале навивачите на Атлетико, после оваа гестикулација и мајмуните се поубави од него![]()
Епа ако таа гестикулација е расистичка тогаш шо кур истото го прави и тој ?Оти ги спомнувам навивачите на Атлетико? Не знам, можеби оти:
...во првиот твој пост на темава.
Каков респект да има? Што е дисреспект? Тоа што игра пред навивачите по постигнат гол? Мене ме нервира можеби Халанд како прославува, или Кудус од Гана, па? Што треба точно да правам во врска со тоа?
Не плаче кога го исвиркуваат, плаче, како што велиш, кога расистички го навредуваат. Како навивачите на Атлетико Мадрид.
Епа ако таа гестикулација е расистичка тогаш шо кур истото го прави и тој ?
Нема мадиња за вака