Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После Бакајоко се разбира. Тој е најдобар на било која позиција.Најдобар на својата позиција.
Знам дека си пристрасен кога станува збор за Погба, ама еве кажи ми, што прави поразлично или повеќе од просечен средњак? Со што Погба двои на неговата позиција. Колку дуели изгуби на средина, колку додавања згреши, што му е со џогирањето на средина по терен? Не ме зафркавај, моторот на екипата треба да е он. Ниту една шанса не креираше, а во одбрана не знае кај тера. Се што направија Франција направија ради Мбапе и Гризман.Да не ја гледаш случајно репризата со Австралија?
Голот падна по додавање на Погба, имаше неколку добри топки во простор и еден одличен шут од далечина. Не знам што ви е филмот со Погба, ама фино би било малку објективно да се гледа на настаните.
Инаку, не игра она кутрото циганче од Барса и Франција малку од малку почна да игра фудбал.
Не ми се верува дека пред почетокот овие ми беа фаворити за освојување. Дно се сите до еден, од Погба до овој крпи шо им дава на клупата.
Истово го приметив, второ полувреме само ја движеа топката и правеа/изнудуваа ситни фаули за да се изгуби време.Не се заебавајте, на резултат си играат. И нерешено им е доволно.
Прво полувреме 4,5 шанси добри створија, си поведоа и тоа е.
НормалноКолку и да не ни се допаѓа, досадната игра по групи и носи резултати, Перу па и Мароко што летаа напред гледаме што добија.[DOUBLEPOST=1529600029][/DOUBLEPOST]
Истово го приметив, второ полувреме само ја движеа топката и правеа/изнудуваа ситни фаули за да се изгуби време.