СП 2018 - Група Ц (Франција, Австралија, Перу, Данска)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    56
  • Гласањето е завршено на .
Најдобар на својата позиција.

Добри се Франција денес, не знам шо очекувате вие, клучен натпревар им е ова, сигурно неѓа на јуриш да одат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lmao they absolutely finessed United with Pogba. Biggest robbery of the century....

- 80mil for a dancing Yusuf Mulumbu. Laffin to myself right now. :D

Против Австралија Погба беше очаен иамо даде гол ама денес не знам ни јас која утакмица ја гледате. Ја украде топката, потег по кој падна голот и имаше неколку додавања до Мбапе во шеснаесетник, нешто што и му е примарна задача. За лидер, не е лидер менталитет, тоа го утврдивме одамна.

Да не ја гледаш случајно репризата со Австралија?

Голот падна по додавање на Погба, имаше неколку добри топки во простор и еден одличен шут од далечина. Не знам што ви е филмот со Погба, ама фино би било малку објективно да се гледа на настаните.

Инаку, не игра она кутрото циганче од Барса и Франција малку од малку почна да игра фудбал.
Знам дека си пристрасен кога станува збор за Погба, ама еве кажи ми, што прави поразлично или повеќе од просечен средњак? Со што Погба двои на неговата позиција. Колку дуели изгуби на средина, колку додавања згреши, што му е со џогирањето на средина по терен? Не ме зафркавај, моторот на екипата треба да е он. Ниту една шанса не креираше, а во одбрана не знае кај тера. Се што направија Франција направија ради Мбапе и Гризман.

За Погба не знам ама на Матуди дефинитивно му е утната позицијата.

Не ми се верува дека пред почетокот овие ми беа фаворити за освојување. Дно се сите до еден, од Погба до овој крпи шо им дава на клупата.

Не ми се верува дека пред почетокот овие ми беа фаворити за освојување. Дно се сите до еден, од Погба до овој крпи шо им дава на клупата.

А која репрезентација благоречено изгази тука? Никоја од фаворитите и ќе одлучуваат многу мали детали кој ќе освои така да не е параметар ова утакмица.

Не се заебавајте, на резултат си играат. И нерешено им е доволно.
Прво полувреме 4,5 шанси добри створија, си поведоа и тоа е.

Колку и да не ни се допаѓа, досадната игра по групи и носи резултати, Перу па и Мароко што летаа напред гледаме што добија.[DOUBLEPOST=1529600029][/DOUBLEPOST]
Не се заебавајте, на резултат си играат. И нерешено им е доволно.
Прво полувреме 4,5 шанси добри створија, си поведоа и тоа е.
Истово го приметив, второ полувреме само ја движеа топката и правеа/изнудуваа ситни фаули за да се изгуби време.

Кетлин Џенер е селектор на Перу? :cool:

Колку и да не ни се допаѓа, досадната игра по групи и носи резултати, Перу па и Мароко што летаа напред гледаме што добија.[DOUBLEPOST=1529600029][/DOUBLEPOST]
Истово го приметив, второ полувреме само ја движеа топката и правеа/изнудуваа ситни фаули за да се изгуби време.
Нормално :D И имаа 2,3 контри добри, не дека не покажаа ништо. Дембеле чист гол можеше да даде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom