СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Сега Зидан нека го стават и нека освои [emoji16]

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Koj ti e toj Lajik??? Jas takov fudbaler neznam.

Србинот Адем Лајиќ или Љајич или кој го знае како е, за Торино игра.

Иначе се надевам на шпанците сега потоп ќе ги задеси, вакво покажување ароганција на 2 дена пред почетокот не заслужува ништо друго.

Реално оправдан потег и е предупредување за сите идни селектори кои ќе решат да си играат курот на 3-4 дена пред важен настан ко СП.

Мислам и дека тој претседателот изјави дека многу ќе било друго доколку ги известел и сигурен сум дека ќе го оставеа до крај на СП да си ја заврши работата и после тоа ќе се разделеа мирно.
Знам дека е Реал Мадрид, еднаш се укажува шанса ама не верувам да го блокирале од федерација за тоа доколку одма ги известил дека преговара.

Според мене ќе има удел можеби на првата утакмица ама Шпанија е мега јака, тон искусни играчи има, глупости се овие муабети за испаѓање од групи и слично.

Глејте сега потоп, Франција нема да им биде рамна од пред два мундијала.

Најверојатно Иеро ќе го изгура СП

ја измочаа работава сите. и реал, и шпанија и ова тренеров.
се шо требаше е да си ќутат и после светско да си објават, вака на сиот труд ја заебаа работата.едни од фаворитите беа за освојување на пехарот и според мене мислам дека загарантирано им беше финале.

Се шпекулира дека можеби и Бенитез ке ја предводи репрезентацијата

Малку офф, СП 2026 ќе се одржи во три држави - Мексико, САД, Канада, противник на тројнава оска беше Мароко. Се заебаваат Американците, немало да мораат да се мачат со квалификации :pos:

eafdfc5efb2748655c983406353354ad.jpg

Редно време беше да отиде некое натпреварување и во тој дел на светот. Ги забораивме дека постојат.

Колку лоша одлука. Ни групи да не поминат.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Hah Iran i Maroko ke pominat? Lopetegui jakiot trener.. Isto ko bez trener ke bea.. Taka da. Se dokolku haos ne nastani vo soblekuvalna ok ke bidat.. Bukvalno sekoj spanski trener so isklucok na Pep bi prifatil da im bidi trener i pokraj itnosta

Малку офф, СП 2026 ќе се одржи во три држави - Мексико, САД, Канада, противник на тројнава оска беше Мароко. Се заебаваат Американците, немало да мораат да се мачат со квалификации :pos:

eafdfc5efb2748655c983406353354ad.jpg
Што значи ова?
Дека само еден учесник ќе има од квалификации во Централна и Северна Америка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom