СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Еве една интересно изработена страничка која ни го прикажува патернот на дресовите на СП низ годините со краток историјат за репрезентациите. Колку е добро направена, да се заборави човек на неа.

http://soccerpattern.com

Значи сеа јавно кажуем, немој некој после да каже не знаев:

У четврток сум на работа и нема директно да глеам. Ќе глеам после реприза.
Коа ќе си дојдам дома ќе играм само и нема да сурфам, све док не почне репризата. Немој некој да ми се јавил у меѓувреме! Не само што нема да се јавам него и ќе го избришам за навек, пошто тоа ќе го толкувам како обид за споилер.
У сабота ќе земам слободен ден, пошто четири утакмици, тешко на реприза дека ќе ги глеам.
- остаток од семејство испратен е другде (фала Богу имаат разбирање пошто ова се дешава на две години еднаш), за да може да се глеа фудбал на раат
- нема глеање со другари, пошто само дрдљаат нешто и не се фокусираат на утакмицата, неам намера да слушам све и свашта дур глеам. сам е најбоље

Да не знае некој коа ќе ги даваат репризите МТВ навечер?

Значи сеа јавно кажуем, немој некој после да каже не знаев:

У четврток сум на работа и нема директно да глеам. Ќе глеам после реприза.
Коа ќе си дојдам дома ќе играм само и нема да сурфам, све док не почне репризата. Немој некој да ми се јавил у меѓувреме! Не само што нема да се јавам него и ќе го избришам за навек, пошто тоа ќе го толкувам како обид за споилер.
У сабота ќе земам слободен ден, пошто четири утакмици, тешко на реприза дека ќе ги глеам.
- остаток од семејство испратен е другде (фала Богу имаат разбирање пошто ова се дешава на две години еднаш), за да може да се глеа фудбал на раат
- нема глеање со другари, пошто само дрдљаат нешто и не се фокусираат на утакмицата, неам намера да слушам све и свашта дур глеам. сам е најбоље

Да не знае некој коа ќе ги даваат репризите МТВ навечер?
У четврток у 00:00.

Не правите тема за типување како за ракомет што имавме?

Колку членови има секоја репрезентација што не се од нивната земја:
35130788_1984341481611320_7849503262624448512_n.jpg

Ух, у Австралија сигурно има многу повеќе.

Ух, у Австралија сигурно има многу повеќе.
Тоа се играчи кои не се родени во државата за која настапуваат. Овие од Австралија веројатно се родени таму, затоа што нивните родители или баба/дедо се преселиле претходно во Австралија.
Исто и во француската репрезентација има многу играчи кои имаат потекло од афрички држави, ама нивните предци се доселиле во Франција и играчите си се родени на француско тло (освен Умтити и Манданда).

Kade e temata zeni na fudbalerite?
Za drugar prasuvam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Има муабети дека Лопетеги бил пред отказ од Шпанија :lolzz:

Циганска работа е ова, Ван Гал беше договорен со Манчестер 3 месеца пред СП па си го истера турнирот.[DOUBLEPOST=1528882692][/DOUBLEPOST]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom