СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Pa da mu ebam majkata
Pusel piel kurci palci, moze da im predava fudbal na site od sreden red osven De bryune mozda. Kakov debil od trener uste ne mi se veruva

Pa da mu ebam majkata
Pusel piel kurci palci, moze da im predava fudbal na site od sreden red osven De bryune mozda. Kakov debil od trener uste ne mi se veruva
Затоа и ќе отпаднат во групи, ова првенство се натпревауваат тренериве кој поголема глупост ќе направи :). Наинголан бе да го изоставиш, па ако не друго на клупа нека седи, страшна работа :confused:

Najdobar igrac im bese na evropskoto.

Дечки, почнавме со отварање посебни теми за групите. Јас отворив за Група Е. Доколку има заинтересирани за отварање теми за другите групи, пишете овде дека ќе отворите за да се знае, да не испадне да се дуплираат.

Како што излегуваат информации, пополека сите главни играчи на Белгија му дадоа поддршка на Наинголан. Значи не го есапат Мартинез многу... Вака уште од сега нека си се простат од добар пласман на СП...

Дечки, почнавме со отварање посебни теми за групите. Јас отворив за Група Е. Доколку има заинтересирани за отварање теми за другите групи, пишете овде дека ќе отворите за да се знае, да не испадне да се дуплираат.
Ja moze da napraam za grupata na Germanija,ako nema veke nekoj zaangaziran.

Младиве играчи денес се на Господ бељата, не сакам ова, не сакам она, од Ленгле кој за мене е најнезаслужено изоставен немам прочитано коментар, овој примадонава што се мачеше со Македонија се најде да врти по телефони. Да сум фактор некој таму во нивната федерација би ставила ембарго за негов повик за Франција, за навек :D
Ленгле не ни беше нешто посебно освен против вас утакмиците (не треба којзнае шо играчиште да го чува коњот).. Лапорт има 200 и кусуро утакмици изиграно и ниеднаш го нема викнато.. Адел факинг Рами редовно го вика.. Ебава легендарна генерација Дешамп.. Добро е шо се прилично млади главните играчи така да не вервам до толку да се болни и да му дат до наредно светско договор..
Белгијците пак се прилично ебeни.. Наредно светско цела одбрана ќе им биди стара, КДБ, Азар, Мертенс, Дембеле сите над 30 ќе бидат.. А немат некој млад талент ко французите..

Ленгле не ни беше нешто посебно освен против вас утакмиците (не треба којзнае шо играчиште да го чува коњот).. Лапорт има 200 и кусуро утакмици изиграно и ниеднаш го нема викнато.. Адел факинг Рами редовно го вика.. Ебава легендарна генерација Дешамп.. Добро е шо се прилично млади главните играчи така да не вервам до толку да се болни и да му дат до наредно светско договор..
Белгијците пак се прилично ебeни.. Наредно светско цела одбрана ќе им биди стара, КДБ, Азар, Мертенс, Дембеле сите над 30 ќе бидат.. А немат некој млад талент ко французите..
Што знам, ги пратев Севиља во Шпанија откако ги извлекоа против нас и језда губеа ама Ленгле ми остави добар впечаток а и гледам еден куп луѓе го делат истото мислење. Што има врска Лапорт што има изиграно 200 утакмици, ако споредуваме ништо поарен од Ленгле откако отиде во Сити, сигурно уште има тахикардија навечер кога ќе му текне на Салах.

Што знам, ги пратев Севиља во Шпанија откако ги извлекоа против нас и језда губеа ама Ленгле ми остави добар впечаток а и гледам еден куп луѓе го делат истото мислење. Што има врска Лапорт што има изиграно 200 утакмици, ако споредуваме ништо поарен од Ленгле откако отиде во Сити, сигурно уште има тахикардија навечер кога ќе му текне на Салах.
Најдобар стопер им е на Сити после таа утакмица со Ливерпул кога играше буквално лев бек без никаква подршка од Сане.. Во ла лига беше еден од подобрите стопери веќе неколку сезони со ред но никогаш не беше повикан

Требаше Парехо да го земат за Шпанија :cenzura:

Ќе има ли тема кај што ќе се претставуваат екипите?

Ја за групата на Бразил, Србија, Коста Рика и Швајцарија, доколку нема други заинтересирани ;)

Ќе има ли тема кај што ќе се претставуваат екипите?
Што се однесува до нас ништо не браниме ама заинтересирани за мундијалов слабо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom