СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Велбек, Лингард.
Колку и да го хејтам Лингард, сезонава навистина игра над очекувањата. Џонс и Кејхил не знам што мајка бараат.

Колку и да го хејтам Лингард, сезонава навистина игра над очекувањата. Џонс и Кејхил не знам што мајка бараат.
Мене најголема енигма ми е како може Трајковски да го нема во тимот. Искина сезонава и ако не се лажам се најде во тимот на сезоната. Другиве горе доле е скоро максимумот што може англија го извади. Како и да е тимов е смешен. Па и Велбек. Цела среќа Варди и Кејн се во тим па нема многу да игра.

Мене најголема енигма ми е како може Трајковски да го нема во тимот. Искина сезонава и ако не се лажам се најде во тимот на сезоната. Другиве горе доле е скоро максимумот што може англија го извади. Како и да е тимов е смешен. Па и Велбек. Цела среќа Варди и Кејн се во тим па нема многу да игра.
Тарковски ама ок е T9 менува на телефонот на Тапаталк поготово :D За него и јас пишав во ПЛ темата, другово горе долу е тоа што е на располагање, нема кој друг.

Тарковски ама ок е T9 менува на телефонот на Тапаталк поготово :D За него и јас пишав во ПЛ темата, другово горе долу е тоа што е на располагање, нема кој друг.
Бар неам среднато да се хајпаат ко обично. Може па со ваков состав да изненадат.

:icon_mrgr:
Тоа е кога немаат избор за напаѓач. И ништо не очекувам да направат.

Од Сколс, Џерард, Лампард, Харгривс на Хендерсон, Даер, Делф и Лофтус Чик за само 10 години..
Да земеа барем некој од младите ко Сесењон и Санчо и онака ништо не прат барем интересни да бeа.. Со овие играчи фудбал нема да игра Саутгејт.. Па факинг Шелви за ова средина би бил Чави

Смејте се вие, Велбек ќе даде клучен гол на некоја битна утакмица со неговата техника на спрепнување и заплеткување и ќе изгледа како мајсторски потег.

И не, не ми е заебанција коментарот, озбилно го мислам тоа, под услов да не повреди дури слегува од авионот.

Не дојдов на време за да пишам за Бразил.
Според мене многу подобра им е селекцијата сега во споредба со 2014. Во 4-3-3 или 4-2-3-1 мислам дека совршено ќе функционира тимот. И од тоа што гледав, многу поорганизирано и постабилно играат сега со Тите. Не поради тоа што сум за нив, ама според мене се сериозен кандидат за трофејот :D

Велбек изигра солидна сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom