Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Велбек, Лингард.Јанг, Делф Лофтус Чик![]()
Со оваа средина од групи се испаѓа.
Колку и да го хејтам Лингард, сезонава навистина игра над очекувањата. Џонс и Кејхил не знам што мајка бараат.Велбек, Лингард.
Мене најголема енигма ми е како може Трајковски да го нема во тимот. Искина сезонава и ако не се лажам се најде во тимот на сезоната. Другиве горе доле е скоро максимумот што може англија го извади. Како и да е тимов е смешен. Па и Велбек. Цела среќа Варди и Кејн се во тим па нема многу да игра.Колку и да го хејтам Лингард, сезонава навистина игра над очекувањата. Џонс и Кејхил не знам што мајка бараат.
Тарковски ама ок е T9 менува на телефонот на Тапаталк поготовоМене најголема енигма ми е како може Трајковски да го нема во тимот. Искина сезонава и ако не се лажам се најде во тимот на сезоната. Другиве горе доле е скоро максимумот што може англија го извади. Како и да е тимов е смешен. Па и Велбек. Цела среќа Варди и Кејн се во тим па нема многу да игра.
Бар неам среднато да се хајпаат ко обично. Може па со ваков состав да изненадат.Тарковски ама ок е T9 менува на телефонот на Тапаталк поготовоЗа него и јас пишав во ПЛ темата, другово горе долу е тоа што е на располагање, нема кој друг.
Dier, Henderson, Delph една од најочајните средни линии во историја на фудбалот ќе биде ова
Составот на шампионите![]()