Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mislis werner ..?Germancive pak bez shpic, samo so Vagner..neznam kolku pametna ideja.
Germancive pak bez shpic, samo so Vagner..neznam kolku pametna ideja.
Da na Timo mislev, zbunka malamislis werner ..?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Без асистентот и голгетерот
Според мене појјак состав имат сега од пред 2 години.. Постари се Пепе и Роналдо ама квалитетот не им е којзнае колку опаднат.. Бернардо повреден им беше 2016.. Средниот ред им е далеку појјак со Невес и Бруно Фернандес.. Двата се играчишта и кај и да е ќе играт за голем тим..Доста добри на бековските позиции со Гереиро и Семедо.. Исто и Мартинс не е лошо крило
Секако,за Панама игра Пеле,ххррррккк пу ,ме боли кур ако те поеба Шведска со Италија на спортска,не шири дезинформации.Шведска по мене има најслаб ростер на цело СП.
Добро, требаше да пишам сем Панама и таквите репки. Се знае дека мислам на овие понормалните репрезентации, некако најслабо ми делуваат. И не ме заеба Шведска него Италија ме заеба, немам причина да ги нејќам.Секако,за Панама игра Пеле,ххррррккк пу ,ме боли кур ако те поеба Шведска со Италија на спортска,не шири дезинформации.
Не е ова темата, но:ова што е од лукоил наградна игра за патување за финале , треба дасе прати број од фискална сметка у смс , кај се наога тој број поточно има поише не знам на кој мислат ?