СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Аргентина :pos::pos:
Сампаоли експертиза на дело, на клупа Икарди и Дибала а овој ги става Ригони, Гаго и ЕНЦО ПЕРЕЗ. :LOL::LOL:

Дај Боже да не се пласираат да им ебам тоа распаднатите идиоти.
Почнав да урлам дома ко ненормален, зошто ја чекав 1&T12+. Aбе овој Сампаоли го мислев за саглам типче. Он да ти бил за Демир Капија бе крвта ќелава да му ја ебам, десет поколенија влакно на глава да не видат!!!. Колку ме изнервираа, да даде Господ светско да не видат две децении!!!

Најверојатно мислеше Демир Хисар, само ајде ако си решил толку Демир Капија ќе го пратиме. :D

И Демир Капија има таква установа :D Исто и ја се приклучувам кон честитките на Аргентина главата ме здоболе од фудбалот па и цела ден си ја расипав за да ги изгледам...

Sto e najbitno ako im se naredat kockite imaat sansi na kraj i 3 ti da zavrsat :vozbud:

Логично, не се навикнати/живеат на таа висина, затоа Боливија е непобедлива дома.

Утакмицата синоќа, Бразил имаа 10 зицери, све им фати она Лампето. На таков сличен перформанс ми текнува само на оној Стојанов од Бугарија, кога све им фати на Португалците.

Најверојатно мислеше Демир Хисар, само ајде ако си решил толку Демир Капија ќе го пратиме. :D
Aбе си имаат и овие установа за вакви ко Сампаоли ама колку бев напизден немаше да ме чуди и цела реченица да ја испогрешев, граматички и со голтнати букви.

Исланд е на чекор до директен пласман на Светско првенство. :cuc:
Во последно коло играат со Косово.

Исланд ќе се квалификуваат и официјално во понеделник. Хрватска гостуваат на Украина каде што ќе им одговара и бод за 2-то место.

20210611.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom