СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Конечно Германија со Вернер си добија супер напаѓач после Клозе. Штета што нема да стане играч на Баерн со тоа што вредноста ќе му биде околу 100 мил., инаку го гледав баш како замена за Левандовски, пример летото 2019 да станеше играч на Баерн. Ептен желба ми е Вернер да игра во Баерн во иднина ама за жал нема да ми се оствари таа желба.
Само мислам дека наредната година ќе потпише за Реал. Не инвестираа многу ова лето ама мислам дека наредното лето ќе се обидат сериозно да го потпишат Вернер и ќе успеат во тоа.

Не биди толку сигурен, и Баерн и Дортмунд ќе одат по него и дебело ќе го одврзат ќесето. Лани Дортмунд демек имал интерес ама ете Обамејанг остана ама и подобро што појде во Лајпциг и добро напредна. Можеби има и одкупна клаузула, ќе видиме.

Не биди толку сигурен, и Баерн и Дортмунд ќе одат по него и дебело ќе го одврзат ќесето. Лани Дортмунд демек имал интерес ама ете Обамејанг остана ама и подобро што појде во Лајпциг и добро напредна. Можеби има и одкупна клаузула, ќе видиме.

Дортмунд и Баерн во блиска иднина нема да дадат сума околу 100 мил.евра за еден играч иако јас би сакал Баерн тоа да го направат за Вернер.

Дортмунд и Баерн во блиска иднина нема да дадат сума околу 100 мил.евра за еден играч иако јас би сакал Баерн тоа да го направат за Вернер.
Дортмунд пре него Баерн ако продолжат со вакви трансфери.

Ова го направил на денешниот натпревар против Словачка, само не знам зошто и кон кого. Некој што го гледал натпреварот да каже.

Последно уредено:

Ова го направил на денешниот натпревар против Словачка, само не знам зошто и кон кого. Некој што го гледал натпреварот да каже.

Trojkata od Tottenham ima cuden humor, se pcujat na videa na Instagram, si pokazuvaat sredni prsti, sigurno e kon Kane ili Dier nameneto.

Ова Англичаниве се себичњаци невидени, штом стигнат на 16 метри, shot on site работава, во 10 ситуации слободен играч им стои.
Ова Чембрлејн, па толку да се нема осет кога треба да се додаде, а кога да се шутне. :facepalm:

Вокер го прашал колку плата зима... :pos:

Ова Англичаниве се себичњаци невидени, штом стигнат на 16 метри, shot on site работава, во 10 ситуации слободен играч им стои.
Баки уклучи малце ФМ
kM6KHBP.png
:icon_lol:
Не ми е јасно како некои можат да играат без Work Ball Into Box...:ROFLMAO:

I stand corrected....[DOUBLEPOST=1504568916][/DOUBLEPOST]@Uli Hoeneß На судијата му покажал, 2 пати, не му свирнал фаул.

[DOUBLEPOST=1504570346][/DOUBLEPOST]Какви голчиња паднале на Ерменија - Данска ...

Последно уредено:
неможам да разберам зошто шчезни не брани пред фабиански во репрезентација, зар овај вториот е подобар ?

Секогаш ме фасцинирал фанатизмот на Турците на стадион. И на публиката и на фудбалерите.

По примениот гол се изнервирав и на кратко гледав што се случува на нивниот натпревар.

Кој набој и меѓусебно делење на емоции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom