Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.858
- Поени од реакции
- 60.457
![]()
Клупа: Облак,Ван Дајк, Кеита, Пјанич, Марез, Пулишич, Микитариан, Робен, Џеко, Игуаин.
А кој нормален ги очекуваше Мкитарјан и Кеита на светско?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Клупа: Облак,Ван Дајк, Кеита, Пјанич, Марез, Пулишич, Микитариан, Робен, Џеко, Игуаин.
Да не мислиш на лево? Пошо лево играше Шарави вчера, а кога го пушти Берна и он се шуњаше таму, иако не се знаеше кој пие кој плаќа. И ја сум нервозен упм, ја од увек сум си бил за Бразил од репкиве, ама СП си е СП бе, за кур ќе ми се Шведска им ебам тоа неталентираните горостаси на сметка на Азурите.Бернандески игра десно и централно, а овој вампирот вчера го пушти десно, а таму беше и Шарави а Флоренци го прати десно. Да го прашаш која му беше замислата со Шарави и Бернандески на иста страна, а стартерот Флоренци веќе истрошен го остави сам на десно крило.. може човек милион забелешки да му најде на вампирот, реално тој ја уби репрезентацијата. Јас до сега не сум видел поочигледна ситуација во фудбалот кога тренерот е директен кривец, со милион докази, факти и аргументи, навистина жално..
Да де лево, грешка сум пишалДа не мислиш на лево? Пошо лево играше Шарави вчера, а кога го пушти Берна и он се шуњаше таму, иако не се знаеше кој пие кој плаќа. И ја сум нервозен упм, ја од увек сум си бил за Бразил од репкиве, ама СП си е СП бе, за кур ќе ми се Шведска им ебам тоа неталентираните горостаси на сметка на Азурите.
Не, ништо не зависеше од нив туку исклучиво од неспособноста на Италија односно нивниот селектор. Од она што го поседува можеше да склопи многу подобар тим и формација. Па Шведска во групата изгуби од мртвата Бугарија и имаше послаб меѓусебен скор од Холандија, која исто така не е далеку од мртва а помина заради педерското правило кое го вратија од годинава, а тоа е да одлучува вкупната гол разлика.У целово жалење за Итаљаниве, чисто да ги споменеме Швеѓаните, ваљда не било само до неспособноста на Италија, зар самата Шведска нема никакви заслуги што одите на Светско.![]()
Линделоф им еба матер, сите сонови им ги урна. Пак нека го исмеваат новиот Вида во темана за ПЛУ целово жалење за Итаљаниве, чисто да ги споменеме Швеѓаните, ваљда не било само до неспособноста на Италија, зар самата Шведска нема никакви заслуги што одат на Светско.![]()
Не, ништо не зависеше од нив туку исклучиво од неспособноста на Италија односно нивниот селектор. Од она што го поседува можеше да склопи многу подобар тим и формација. Па Шведска во групата изгуби од мртвата Бугарија и имаше послаб меѓусебен скор од Холандија, која исто така не е далеку од мртва а помина заради педерското правило кое го вратија од годинава, а тоа е да одлучува вкупната гол разлика.
Асален стрим некој да има најдено за Германија - Франција?
Ич ова не е за смеење зошто заради глуперди селектори на клупа Малдини и цела генерација на ѕвезди (Пирло,Гатузо,Толдо,Буфон,Панучи,Неста,Toти, Виери ....) со Италија 2002 одвај група поминаа со 4 бода.Плачи пичко, и кур пуши, плачи !!
Кажав кур да пушиш?
Кажав, ок !!