Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заслужија италијаниве да одат понатаму, многу слаба игра.
Ама пак кој ке ги гледа Швеѓаниве.![]()
Остај тоа..Шведска има толку слаб и мизерен состав што е смешно дури како се пласираа воопшто со оние играчи...јас искрено ниту еден играч од овие денешните(освен Линделоф и Тоивонен отепаниот) не знам, ни кај игра ни шо игра..дури посмешно е тоа што без Ибрахимович го направија успехот![]()
Абе и овие се за ремет до 101 и назад, ама ќе се вратам на извлекувањето за квалификациите. Која будала ги смести во иста група Шпанија и Италија а на мртвата Англија им ги остави за конкуренција Словачка и Словенија? Уште не ми е јасно како успеала Италија да падне во втор шешир а Англија да остане во прв. Реално Италија веќе 10 години не е топ 5-6-7 светска репрезентација ама па Англија не е ни топ 10, смешни се и на секое натпреварување само пополнуваат место а нонстоп се носители. Кој ги прави шеширите, све да му изнаебам.Да им се десеше денес ова на Англија ќе пукаше форумов со hehehehehheh humor, толку со Смолинг штопер, па тоа е Хендерсон коа ти е капитен hehehehhhhhhhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кејн едносезонски напаѓач
![]()
![]()
![]()
мртва reprezentacija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ајде, марш таму, досадна репрезентација, мртво катанаџо.
Пари братко, ПЛ е најискомерцијализирана лига, фрлаат паричиња да им играар просечните играчи на сфецки првенства, не знам како до сега не ви е тоа јасноАбе и овие се за ремет до 101 и назад, ама ќе се вратам на извлекувањето за квалификациите. Која будала ги смести во иста група Шпанија и Италија а на мртвата Англија им ги остави за конкуренција Словачка и Словенија? Уште не ми е јасно како успеала Италија да падне во втор шешир а Англија да остане во прв. Реално Италија веќе 10 години не е топ 5-6-7 светска репрезентација ама па Англија не е ни топ 10, смешни се и на секое натпреварување само пополнуваат место а нонстоп се носители. Кој ги прави шеширите, све да му изнаебам.
Да бев навивач на Милан, сега ќе ти постирав слика со 4 пехари од СП од кои последниот се случил пред 11 години.Пари братко, ПЛ е најискомерцијализирана лига, фрлаат паричиња да им играар просечните играчи на сфецки првенства, не знам како до сега не ви е тоа јасно![]()
![]()
Чао рагаци.
Да бев навивач на Милан, сега ќе ти постирав слика со 4 пехари од СП од кои последниот се случил пред 11 години.
4 освоени СП се, ама одамна се па срам ми е да ги спомнувам. Јебига некој нема срам па уште живее во праисторијата.Aма не си, па не можеш да ги постираш!
И 7 се, знаеш да броеш до 7, нели?
Или се праеш дека незнаеш кога ќе те прашаат колку финалиња Јуве изгубил
А на овој смееш комотно, навивач на Ливерпул, постер бојс за "следната е наша"![]()
Aма не си, па не можеш да ги постираш!
И 7 се, знаеш да броеш до 7, нели?
Или се праеш дека незнаеш кога ќе те прашаат колку финалиња Јуве изгубил
А на овој смееш комотно, навивач на Ливерпул, постер бојс за "следната е наша"![]()
Ради изјавите на Буфон за голот на Мунтари.Колку си само ти замлатен, човекот друга му беше поентата и убаво си пиша 'да бев фан на Милан ќе ти вратев со слика од 4ри пехари од СП' а ти си се фатил за ЛШ како слеп за стап, форсираш муабети без везе.
И незнам што толку ти беше мерак да го видиш Буфон како плаче?
Колку си само ти замлатен, човекот друга му беше поентата и убаво си пиша 'да бев фан на Милан ќе ти вратев со слика од 4ри пехари од СП' а ти си се фатил за ЛШ како слеп за стап, форсираш муабети без везе.
И незнам што толку ти беше мерак да го видиш Буфон како плаче?