СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Да, незнам на Белгијциве која лига им е омилена после Премиер, пред некој ден разбрав дека ниту еден Белгијец не играл за Јуве.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Па блиску се Холандија и Белгија до Англија, влијае и тоа кога прават трансфери а и стилот на игра кој го практикуваат повеќето фудбалери е баш она што се бара периодов во ПЛ.

Okej e, 20 i kusur igraat za Anglija.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Шо има веза? 20 души од Шпанија играа само за Реал и Барса, па Ла Лига имаше 20 и кусур играчи во завршна фаза на СП и ЕП периодот кога доминираа. :D

Кога почна првенството Англичаните ми беа симпатична репрезентација, ама со тек на време навивачите пак успеаја да ги направат неподносливи. Хрватите ми беа најсимпатични уште пред да почне првенството, така да по две основи се надевам дека ќе им одржат лекција во среда.
Ми изгледа дека малку ја потценуваат Хрватска. Со исклучок на Белгија (која играше со втор тим), Хрватска е далеку посериозна селекција, од сите со кои до сега играа. Според мене Хрватска го има најдобриот среден ред на првенствово, играчи како Модрич и Ракитич знаат да контролираат натпревар, дури и кога изгледа како загубен. Ќе треба Англија здраво да се испоти за да стигне до финале.
Хрватите, се надевам само дека ќе си го контролираат класичниот балкански “веќе освоивме“ синдром и дека немаат посериозни проблеми со повреди. За останатото, според мене се подобар тим.

Веласко нема да игра, Чорлука на негово место. Поуморни се плус Хрвативе.

Само, има еден интересен факт. Секогаш кога Англичаните ја имале онаа карта дека се фаворити, знаеле да го испушат.

Додека ги чекаме полуфиналињата... [emoji460]

The Snap - Rhythm Is A Dancer (2018 World Cup Remix) [emoji445] [emoji6]
a61170e311511d38bf27e61484ff014d.jpg

Не знам тоа.
Ова знам - сигурно не.

Стави ја Русија во квалификационата група во која беше Шведска, стави ги во бараж со Италија и во групата во која беа на светсково и ќе го добиеш одговорот дека немаше да поминат ни квалификации ни бараж ни група. Тоа што беа домаќини е целата фама, на преходните СП и ЕП се бламираа :)

Додека ги чекаме полуфиналињата... [emoji460]

The Snap - Rhythm Is A Dancer (2018 World Cup Remix) [emoji445] [emoji6]
a61170e311511d38bf27e61484ff014d.jpg

:DChakir "the car" is referee!!!
(ќе го кркат англичаните)

Englezi drhte! Protiv Hrvatske sudi Turčin kojeg baš i ne vole!

Стави ја Русија во квалификационата група во која беше Шведска, стави ги во бараж со Италија и во групата во која беа на светсково и ќе го добиеш одговорот дека немаше да поминат ни квалификации ни бараж ни група. Тоа што беа домаќини е целата фама, на преходните СП и ЕП се бламираа :)
Не. Русија беше најголемото изненадување на првенството.[DOUBLEPOST=1531169393]

Последно уредено од модератор:
:DChakir "the car" is referee!!!
(ќе го кркат англичаните)

Englezi drhte! Protiv Hrvatske sudi Turčin kojeg baš i ne vole!
Кај го најдоа него? [emoji846]
Има неколку доста подобри европски судии (знаење, авторитет, итн...) кои заслужуваат судење во полуфинале и финале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom