Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа ти се чудиш, како Енглезите имаат сенс за пристојност и самокритика, а шабанериве балкански - не.На страна тоа, на Хрвативе критична точка им е кај Стриниќ и Вида, само што до сега немаше кој да искористи. Се надевам дека некако ќе се стегнаат и ќе поминат. Чудна екипа ми се, во тек на утакмица навивам за нив а ако пукнат си викам добро е што пукнаа пошто не можам да ги слушам како се величаат самите себе и како ги гледаат противниците од високо. Гледав пренос на ББС пред Англија - Шведска и никаде Англичаните не ја омаловажуваа Шведска, зборуваа одмерено и со почит, иако во себе верувааа дека се големи фаворити. После тоа фатив ХРТ2 и се изнаслушав како биле супериорни и како се зависело од нив итн итн...
И пак на крајот за нив навивам, и сам не знам зошто. Можеби заради Брозгара, цар е човекот![]()
Не знам. И Англичаните се полни со себе ама барем се контролираат во медиуми. Хрвативе се многу напорни за слушање ама ајде, ќе издржиме некако.
Ни на хартија, ни на нехартија Хрватска не е послаба од Англија.Но само напред. Можеби на хартија за сите е најслаба од другите полуфиналисти, но срце на терен и се ќе биде добро.
Сеа ти се чудиш, како Енглезите имаат сенс за пристојност и самокритика, а шабанериве балкански - не.
Среќа Србија не стигна волку високо, кој знае што ќе гледавме.
давај давај му викаш на шофер за скратено давај гас.. демек ајде давај гас..Слава Украини е дебилно, ама ај некако. Мене ме чуди тоа давај, давај што му значеше. Досега сум го слушнал само од шофери на камиони кога се помагаат за возење во рикверц на тесни улици...
и 90% од БелгијаOkej e, 20 i kusur igraat za Anglija.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Да, незнам на Белгијциве која лига им е омилена после Премиер, пред некој ден разбрав дека ниту еден Белгијец не играл за Јуве.и 90% од Белгија![]()