СП 2018 - Елиминациона фаза (1/8, 1/4 и 1/2 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Добри пенали на англичаните, се гледа дека се спремале. Дури ни на Хендерсон не беше лош пенал, ако гледаме Даер изведе полошо.

Најтрагично е што ќе се фалат дека имале добар турнир со победи над инвалидите од Тунис и Панама, ревијален натпревар со Белгија, осмина со Колумбија без Родригез која ја тепаа во најлошата утакмица одиграна некогаш и тоа на пенали, а во четврт ги чекаат убер јаките Швеѓани :icon_mrgr:
Максимум полуфинале, се надевам нема со Русија да играат таму :icon_mrgr:

Добри пенали на англичаните, се гледа дека се спремале. Дури ни на Хендерсон не беше лош пенал, ако гледаме Даер изведе полошо.
Na Daer bese posilen otkolku na Henderson, barem takov vpechatok imam.

Iako ne znam zosto Vardy ne sutirase penal...ali ne e ni bitno sega.

Карлос Бака е најнеписмениот напаѓач кој постои на планетата настрана пеналот, 99 % знаев дека го промашува.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Најтрагично е што ќе се фалат дека имале добар турнир со победи над инвалидите од Тунис и Панама, ревијален натпревар со Белгија, осмина со Колумбија без Родригез која ја тепаа во најлошата утакмица одиграна некогаш и тоа на пенали, а во четврт ги чекаат убер јаките Швеѓани :icon_mrgr:

немој и ти како Стефан да носиш пребрзи заклучоци за Шведска, маки ќе мачат Англичаните против онаа одбрана на Швеѓаните

Sent from my iPhone using Tapatalk

Коњанику, верувај никој од Англија не се вади на ова, со толку ниски очекувања се што дури и на победите си сеират. Ова е на хартија најслабиот тим што Англија го пратила на еден турнир последниве 30 години, излез од групата им беше минимумот. Ако играат полуфинале ќе има немири среде Лондон.

Можно е Варди да се испичка да не прифати да мава пенал?

Можно е Варди да се испичка да не прифати да мава пенал?
И ја тоа си го помислив.[DOUBLEPOST=1530652440][/DOUBLEPOST]Нека се гонат у курац Колумбијците со она плачење и понашање.
Баш ќе ми беше криво ако поминеа. Полоши беа од Англичаните каде-каде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom