Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na Daer bese posilen otkolku na Henderson, barem takov vpechatok imam.Добри пенали на англичаните, се гледа дека се спремале. Дури ни на Хендерсон не беше лош пенал, ако гледаме Даер изведе полошо.
Најтрагично е што ќе се фалат дека имале добар турнир со победи над инвалидите од Тунис и Панама, ревијален натпревар со Белгија, осмина со Колумбија без Родригез која ја тепаа во најлошата утакмица одиграна некогаш и тоа на пенали, а во четврт ги чекаат убер јаките Швеѓани
Максимум полуфинале, се надевам нема со Русија да играат таму![]()
Коњанику, верувај никој од Англија не се вади на ова, со толку ниски очекувања се што дури и на победите си сеират. Ова е на хартија најслабиот тим што Англија го пратила на еден турнир последниве 30 години, излез од групата им беше минимумот. Ако играат полуфинале ќе има немири среде Лондон.Најтрагично е што ќе се фалат дека имале добар турнир со победи над инвалидите од Тунис и Панама, ревијален натпревар со Белгија, осмина со Колумбија без Родригез која ја тепаа во најлошата утакмица одиграна некогаш и тоа на пенали, а во четврт ги чекаат убер јаките Швеѓани
Максимум полуфинале, се надевам нема со Русија да играат таму![]()
увекИ ние вака
@Ilumious ете ги, ќе тераат до финале, можеби и титула![]()
И ја тоа си го помислив.[DOUBLEPOST=1530652440][/DOUBLEPOST]Нека се гонат у курац Колумбијците со она плачење и понашање.Можно е Варди да се испичка да не прифати да мава пенал?