СП 2015 Катар - Група Д (DEN, POL, RUS, KSA, ARG, GER)

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква сатисфакција би ми било ако некој од Русиве му закачи кроше на Хајненветр. :boksix:

Најпристрасното судење досега на првенствово на утакмицава. :toe:
Јас не паметам искрено натпревар каде играле Германците, а истиот да не бил пристрасен. И тоа апла. :)[DOUBLEPOST=1421601881][/DOUBLEPOST]Кога сме кај Германија, еден моите најомилени постови на форумов, највеќе сум се смеела, тоа беше во Ниш, Германија со Шведска кога играа и требаше Шведска да тепа, нешо за поени и табела беше, не ми текнува точно:

не јас неможам ова да следам, не јас неможам шваби да гледам
дајте ми бичкија маме да им сечам, оној Рогиш за уши ќе го влечам...

мме, никад неможат другиве услуга да ни направат...

Ништо, ни фаул ни ништо, мудро културно, да го надминеме притисокот и све че бити добро !!! После ќе гори цела Европа !!! Ајдееееееееееее !!!!!

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Последно уредено:
Ги утепаа судииве со двете исклучувања. Ги исфрлија од ритам. Се гледа пристрасно судење одма.

Русиве се поквалитетни од швабиве за цела класа посебно на бекови, ама на моменти играат како аматери, посебно во одбрана.

Тоа да секогаш кога игра Германија, ама со двајца исклучени имаат напад, не поминале ни 2 секунди од нападот Житников шутира во блокот...
А изгледа и тренерот на Русиве им е крш.

Катастрофа им е одбранава на русите со Дибиров напред. Таа грешка и во Вардар ја имавме. Незнам како не го увиде тоа тренеров на русите.

Ах бе Аргентинциве :( Цела утакмица егал со Полјациве последните 6-7 минути со една глупава грешка и нереализиран пенал да испуштат победа... Штета.

Атман бе Атман што ли направи на крајот

Аргентинциве добри..браво, се надевам ќе успеат некако да влезат во 1/8 финале ама тешко ќе биде тоа..

Русиве :facepalm:

Се надевам Германциве нема да влезат во 1/2 финале на светсково не заслужуваат после се тоа што се случи пред светското

Атмааааан :facepalm:

Прости русиве... Малце подобра одбрана да им изиграа ќе ги добиеја со 3-4 гола разлика сигурно. Каква грешка на Атман на крајот.

леле како ми е криво за русиве што изгубија се осеќам ко македонија да изгубила т.е повише сум разочаран што победија германциве кои не требаше ни да бидат на првенствово,а што е најтрагично ќе освојат на крај :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom