Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
АХАХАХАХХАХАХАХАХХА аааааааааааааааааааааааааааааа не што ги е.... ќе ги сечам ааааааааааааааааааааааааа :pos: бабава правец во Ниш да биде главна на фалангата

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
У Ниш е човеков???:eek:
јеп, го одложил враќањето у САД за два дена за да глеа ракомет. :)

Поранешниот американски амбасадор во Македонија, Филип Рикер, а сега заменик помошник државен секретар на САД, денеска ќе биде во салата „Чаир“ во Ниш во живо да го проследи мечот на македонската ракометна репрезентација против Чешка.
Како што се наведува во овие информации причината поради која поранешниот амбасадор на САД во нашата држава допатувал во Ниш е токму ракометната репрезентација на Македонија и одлучувачкиот меч против Чешка.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
E па ако не тепаме, стварно ќе си пукам у колено!!!:eek:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Oвие им пуштаат на Швабиве бе све да им ебам,овој Андерсон една не шутна све играат на 10 метри :mad: им пуштаат убеден сум.. КРЕТЕНИ !

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Андерсен,најдобар играч на првенството нема дадено гол.Абе ајде :cautious: ЕХФ (n)

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ако загуби Германија....се прашувам дали нема да не силуваат судиите за да загубиме со Чешка....пошто само така ќе можат да одат натаму гадовите.
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 19:24 ---
Ако загуби Германија....се прашувам дали нема да не силуваат судиите за да загубиме со Чешка....пошто само така ќе можат да одат натаму гадовите.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
не јас неможам ова да следам, не јас неможам шваби да гледам
дајте ми бичкија маме да им сечам, оној Рогиш за уши ќе го влечам...

мме, никад неможат другиве услуга да ни направат...

Ништо, ни фаул ни ништо, мудро културно, да го надминеме притисокот и све че бити добро !!! После ќе гори цела Европа !!! Ајдееееееееееее !!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom