СП 2015 Катар - Група Б (CRO, BIH, MKD, AUT, TUN, IRN)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    226
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
B7ZqB02CcAAdOiI.jpg:large

Тренутно на ова Светско ќе играме без десно крило , уствари ништо чудно и Вугринец да поигра десно крило :angel: .
Барем нема да прајме измени одбрана напад.

Тренутно на ова Светско ќе играме без десно крило , уствари ништо чудно и Вугринец да поигра десно крило :angel: .
Барем нема да прајме измени одбрана напад.

Вугринец на десно крило има шанси да функционира во по неколку акции од време на време каде Миркуловски би се уфрлал после влез на втор пикер и Вугринец од крило би втрчувал во шанса за гол од бек ама никако не смее да се игра долг период со таква стратегија. Георгиевски и Златко какви и да се колку толку можат и од крило да погодат. Бек не може.

Вугринец на десно крило има шанси да функционира во по неколку акции од време на време каде Миркуловски би се уфрлал после влез на втор пикер и Вугринец од крило би втрчувал во шанса за гол од бек ама никако не смее да се игра долг период со таква стратегија. Георгиевски и Златко какви и да се колку толку можат и од крило да погодат. Бек не може.
Можат да погодат, ама ако се одигра акција за нив. Па знајќи ја нашата репрезентација колку игра акции на крило-посебно десно а и нивната форма јас реално очекувам Вугринец да добива шанса, не колку за што може од таа позиција да допринесе во нападот,туку што во одбраната ќе игра на 2-ка.

Ајде ако знај некој кај можи да ги следиме натпреварите ние од диаспората нека дај линк .

И маички си добиле машала, фаланга бре све у исто, и до мене големо Злате > Гоце пошто мудата му останале у на татко му.

Вујо издрогиран бил изгледа кога ја дал изјавата дека Босна ќе биде позитивно изненадување. Врска немаат.

Mnogu greski,momentalno prava katastrofa se dvete reprezentacii.Imaat nad 11-12 greski dosega,a samo 17 minuti.

[DOUBLEPOST=1421412192][/DOUBLEPOST]Bosancive neznam sto gi zborea jaki, pa pojma si nemaat. Iran ne e losa reprezentacija brzo igraat i dosta se pdovizni od toa sto mozev da vidam

Последно уредено:
Кој ги пушти босанциве на првенствово бе? :boksix:
За Иран :bravobe: , штета што само промашија и доста зицери ќе водеа со плус 2-3 гола сеа. Голамните и на двете страни циркузи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom