СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
САД со победа против Португалија ќе обезбеди пласман понатаму. :facepalm:

Ne pamtam vtoriot natprevar u grupite posleden pat pobedile germancite. Odlicen natprevar na Ghana. I 2012 edvaj gi pobedija 1:0.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Веројатно ја изгледавме најдобрата утакмица до сега на првенствово. Од неутрална страна мило ми е што Гана не загуби, пошто не заслужи, а и мило ми е за Клосе, каков нос за гол, браво.

Него не ми е јасен судијава, му дава жолт на Мунтари во 93 минута за најобичен старт, а и претходно немаше голем број на фаули направено Мунтари, а притоа сигурно бил свесен дека ако добие картон нема да игра со Португалија.

Последно уредено:
Хаха, секако дека е, ама тие не го дадоа голот.

Изгледа нешто почна да не разбираш .:facepalm:
Те надополнав за постот , покрај тие формации со лажни деветки , нека го игра Швајнштајгер и Лам на свое место.

Какво второ полувреме.:drk:
Греота ќе беше на крајот мечот да имаше победник.

Ne pamtam vtoriot natprevar u grupite posleden pat pobedile germancite. Odlicen natprevar na Ghana. I 2012 edvaj gi pobedija 1:0.

2006 имаа максимални 9 бода.
Не памтиш, мал беше тогаш :P

Меѓу рогови.

У право беше МијаСанМија, не требаше да играат првотимците, прејаки се за еден аматерски тим као Гана, требаше Крамер, Вајденфелер, Мустафи, Кирх, Лел, Отл , Какау и Боровски да ги стаи. :facepalm:
Човече зашто си толку глуп ?:)

Очигледно си го преспал Светското во 2006 . На вториот натпревар Германија ја победи Полска.
wannabe навивач.

Ја фатив од второ полувреме да гледам и криво ми е што не ја гледав цела...инаку многу јако полувреме со многу акции и 4 гола навистина ко да ја гледав цела утакмица такво чуство добив. Гана навистина се покажа во јако светло рано до рамо со Германциве само ме чуди што они им текна дури во 2 да дадат гол...како и да е секоја чест за Гана но и за Германциве преубави 45 мин. Се чека сега Португалија и да видиме дали таму ќе има добар фудбал или ќе треба да јадам повеќе за да не ми биде досадно... :icon_lol:

Прејак меч, се испозаклаа второ полувреме, Гана прејако изиграа.
Дали ова значи дека Америка се всушност многу јак тим?
Одвај чекам да ги видам со Португалија.

А што беше со шорцевите на Мунтари... нешто гето стил ау?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom