СП 2014 - Група Е (Швајцарија, Еквадор, Франција, Хондурас)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Журу на клупа го ставил (n)

Мислам дека сум единствен у светов што не е фан на Арсенал а го поштува играчот.
Единствен, без разлика дали е фан на Арсенал или не е*

granit xhaka (nga gavran) + xherdan shaqiri (nga gjilan) = shfiçarski futboll. nai dobrite futbollisti vo evropa a kako shto go pishuvat novinite i vo sfet. mi teçile solzite koga sum go gledal meçot nga ramstorit. hairlia sfajcaria!
Ti samo kosovari kalasisti pratis. Si imame nie nashi, prvoklasni i kulturni futbalisti. Xhemaili od Bogovinj i Mehmeti i Shkodran sto igra za Nemacka nga Gostivari. Ama sto se raspravam so tebe, namesto da odis kaj Ecolog vo Tetovo, ti odis kaj turcite vo Ramstore. Tipicen kosovar.

Ti samo kosovari kalasisti pratis. Si imame nie nashi, prvoklasni i kulturni futbalisti. Xhemaili od Bogovinj i Mehmeti i Shkodran sto igra za Nemacka nga Gostivari. Ama sto se raspravam so tebe, namesto da odis kaj Ecolog vo Tetovo, ti odis kaj turcite vo Ramstore. Tipicen kosovar.
çash tu. e sega zamisli go ipotetiçki da go imat xhemaili, shkodran i mehmeti u shfiçarska!!! dream shqip team!

Ептен јако е што индиректно ја хејтате нашата репрезентација. :D

Мурињо може да учи од Хондурас за автобуси поставување

Цитро ама ја тупат овие.

А ви ебам французите не се правете Шпанците играјте попаметно...

Ма да без Жиру кога играте...против Хонудрас ли бе ќе се чувате...клај ги и Бенз и Жиру и буши....не ги бива...

(сва среќа пенал у пишување и црвен за црнциве иначе..)

КАТАСТРОФА!!! :facepalm:[DOUBLEPOST=1402861398][/DOUBLEPOST]Судијава не е нормален !!!!!!

Колку е глуп само...

Чек чек чек чек чек сериозно ова за вас е паркирање на автобус за Хондурас ? Добро знаев дека не сте Фергусони сите али ова е автобус за вас ? Франција нема врска, Хондурас е екипа што најголем успех им е што во лигашки натпревари никој не умрел на стадион и вие викате автобус ?

Е ај тика така нека им играат на французиве а ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom