СП 2014 - Група Е (Швајцарија, Еквадор, Франција, Хондурас)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
So 60minuti proceni deka e precenet igrac?
Ili si gi gledal Nurnberg cesto,pa znaes sto kako?:icon_lol:

Xhaka i Valencia ne se vidoa(osven na krajov).Golmanon od Ekvador ke popie nekoe smesno golce osekam.:ROFLMAO:

Доволно долго да проценам дека е полош од тие што ги набројав. И Валенсија ќе се прославеше на крајот ко Бехрами, ако тој напред не се сплеткаше со топката.

Доволно долго да проценам дека е полош од тие што ги набројав. И Валенсија ќе се прославеше на крајот ко Бехрами, ако тој напред не се сплеткаше со топката.
Па даде гол, кој беше неоправдано поништен. Што други треба да направи? Не е агилен, па да се открива нон стоп по страни и во простор. Чиста 9ка, кој дреме во 16 метри. Може 3 гола да даде, може цела утакмица со топка да не се состави :D

Бехрами под хитном на дисциплинска кај Хицфелд, али секоја чест како ја навлече контрата и за судијата кој во право време даде предност и имаше супер проценка на ситуацијата.

Dali tri pati go imas gledano..taka da sekako procenkata vrska ti nema.

I Drmic ke se proslavese da mu dodadese Shaqiri ako e taka.:rolleyes:

Со оглед дека им поништија чист гол (на Дрмиќ мислам, Џака не играше со топката туку низ нозе му помина), правдата е задоволена. Моите дома сакаа да пишат веќе 1-1 во албумот, им викам чекајте, има уште минута. :D

Те молам да не си напишал нешто лошо за играч од Бундес , ќе те линчуваат. :icon_lol:

Таман си реков, маме му еам, до коа првата ке ме јебе нема да ми биде интересно да глеам сеа, и бам т1 2+ каков филинг

Па даде гол, кој беше неоправдано поништен. Што други треба да направи? Не е агилен, па да се открива нон стоп по страни и во простор. Чиста 9ка, кој дреме во 16 метри. Може 3 гола да даде, може цела утакмица со топка да не се состави :D

Stil not better than Шеф-еровиќ, Дердијок и Ме’меди.

Те молам да не си напишал нешто лошо за играч од Бундес , ќе те линчуваат. :icon_lol:

Заборавив. Нирбернг > Сосиедад !!!

Епа сте го гледале Дрмиќ може ниедншка и од една утакмица на светско појма нема...
Не зборев за Дрмиќ него за спамирањето ваше за се што е поврзано со Баерн Минхен.

океј е сите знаеме дека Хицвилд е селектор на Швајцарија, немора да не потсетувате.

Ова Швајцарците пола тим планинари...:pos:

Пазарував нешто у Рамстор и се качив горе да јадам,негде 85-та минута.Има горе 2 телевизори кај шо се рестораните. И околу мене се брајќа,Еквадор во 90-та минута ја имаат таа шансата промашуваат јас срипав и тргаат у контра Швицарска,даваат гол и пола Рамстор срипа на нозе само јас ко будала почнав по масата да мавам. Ми упатија 10-тина заканувачки погледи,на крајот ме застанува еден и ме прашува Ее падна на спортска? И на тоа следи мој одговор: What,what? I don't understand,I'm from Ecuador :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom