Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сега да те цитирам, па на крај на утакмица најверојатно пакУтакмицава е осудена на 0-0,ако падне некој гол на среќа ок,ако не лошо ќе биде.

хаахахаааа врв коментаровТолку е срање утакмицава што мораше физиотерапевт да се повреди за да има хајлајтс што да пуштат на полувреме #SayNoToModernFootball #SupportYourLocalTeam #PassionOverMoney #FIFAMafia #StopKony #RonPaul2012

Џони у 33та минута рекол дека е срање фудбалов и ја лупнал 0до1 гол сто постоСигурно има еден шо отишол против сите и ја ставил ГГ1 утакмицава...
Иначе многу досадна утакмица цц

Е ок де,него гледм сите се фатија за моево мислење,ок згрешив,мене ми беше досадна утакмицата,и стварно го мислев тоа што го пишав.Ко они да знеле дека ќе фрчат голови,има кладилница за тоа ако биле толку сигурни дека нема да биде 0,0.Ај сега да те цитирам, па на крај на утакмица најверојатно пак![]()
moze i zatoa pirlo igra ponapred od voobicaeno a de Rossi e ko cdm. vaka potesko e velbek da go brka pirlo.Ете ви го и Руни што требало да е бенчнат според Дејли Фејл новинарчињата.
Треба Велбек да му се залепи на Пирло а на негово место Руни да дојде.
Па реално од напаѓачиве најслаб беше, и не би било грешно да го седнеа на клупа.Ете ви го и Руни што требало да е бенчнат според Дејли Фејл новинарчињата.
Треба Велбек да му се залепи на Пирло а на негово место Руни да дојде.