Mojso
uneducated knob
Јас стварно не знам што сте запнале против Азијци, Африканци, па и Јужноамериканци како што можам да забележам, да му се сневиди, снобови ниедни.
Ако не, да се прави Светско само со Англија (која е редовен пациент на Светските првенства), Шпанија, Португалија, Италија, Германија, Холандија, Франција, Бразил и Аргентина.
Па уште тука од Македонија, на Македонците им сметале афричките репрезентации, а од Камерун губи нашата мила репрезентација....
Секој што изборил пласман на Светско, заслужил да е таму. Сите кои се пласираа понатаму заслужија да се пласираат, вклучувајќи ја тука и Грција.
Во фудбалот, како и во секој спорт, потребна е некогаш и среќа. На едните им се посреќува, на другите им се стемнува, сега јебига, тоа е.
Преку глава им било од афрички репрезентации и останати мали репрезентации кои поштено си тепаат....И тоа се заради тоа што немаат пари и големи ѕвезди во тимовите....
Снобови.
Смешни сте.
Заради такви муабети уште поголем мерак ми се прави и ми се полни срцево на ова Светско првенство....
Важно си се изнасмеа, гајле ти е

Секако дека ако Алжир освои СП (не се смејте, све видовме) нема да има изливи на фрустрации тука али нормално е да сме понаклонети на европските репрезентации.